Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Basketbol
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - İstanbul'dan Harlem geçti
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

İstanbul'dan Harlem geçti

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İstanbul'dan Harlem geçti
    Gönderim Zamanı: 06-11-2006 Saat 18:51
 
İstanbul'dan Harlem geçti
Dünyaca ünlü basketbol şov takımı Harlem Globetrotters (Harlem Gezginleri), Türkiye turnuvası kapsamında İzmir ve Ankara'dan sonra İstanbul'da da basketbolseverlerin karşısına çıktı.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan gösteriye, İstanbullu basketbolseverler büyük ilgi gösterdi. Basketbolseverlerin yoğun ilgisi nedeniyle karşılaşma öncesinde salona giden yollarda trafik sıkışıklığı yaşandı. Trafik nedeniyle çok sayıda basketbolsever, gösterinin başlama saatinde salona gelemeyince, gösteri yaklaşık 30 dakika geç başladı. Çok sayıda kişi, araçlarını salonun bulunduğu yol boyunca kaldırımlara park etti. Gösteri başladıktan sonra da salona gelen izleyiciler oldu.

SALONDA İZDİHAM

Abdi İpekçi Spor Salonu, Harlem Globetrotters gösterisiyle yine tarihi günlerinden birini yaşadı. Harlem'in gösterisi için 66 ile 88 YTL'den satılan loca biletlerinin yanısıra, 44 YTL'den satılan tam ve 24 YTL'den satılan indirimli tribün biletleri tamamıyla tükenirken, Abdi İpekçi Spor Salonu da tıklım tıklım doldu. Gösteriyi yaklaşık 12 bin kişi izledi.


Harlem Globetrotters'ın şovu için Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Gençlik ve Spor İstanbul İl Müdürü Tamer Taşpınar da salona geldi. Atalay ve Taşpınar, gösteri maçı başladıktan bir süre sonra salondan ayrıldı. A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Bogdan Tanjeviç, Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Sadettin Saran'ın yanısıra Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Aurelio da eşi ve çocuğuyla salonda gösteri maçını izleyenler arasında yer aldılar.

HARLEM YİNE KAZANDI
Gösteri maçında Harlem Globetrotters, New York National takımıyla karşılaştı. Karşılaşma sırasında oyuncuların yaptığı güzel hareketler ve attıkları şık basketler, tribünlerden büyük alkış aldı. Karşılaşma öncesinde ve maç sırasında Harlem Globetrotters oyuncularının zaman zaman birbirleriyle Türkçe konuşması da basketbolseverleri güldürdü.

Harlem Globetrotters'lı oyuncular, gösteri maçı sırasında zaman zaman bazı seyircileri de oyun alana alarak, şova dahil etti. Gösteri maçını Harlem Globetrotters 92-69 kazandı. Karşılaşma sonrası Harlemli oyuncular, saha kenarına inen basketbolseverlere imza dağıttı. Basketbolseverler, oyunculardan imza almak için birbirleriyle yarışırken, saha kenarında izdiham oluştu.

BASIN TRİBÜNÜ DEĞİŞTİ

Harlem Globetrotters'ın gösterisi için salondaki basın tribününün yeri değiştirildi. Gösteri nedeniyle basın tribünü kaldırılırken, basına diğer pota arkasında yer verildi. Bu arada gösteri sırasında foto muhabirlerine saha kenarında ilk 10 dakika görüntü izni verildi. Foto muhabirleri daha sonra pota arkasında kendilerine ayrılan yerden fotoğraf çekebildi.


Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.188 Saniyede Yüklendi.