Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Magazin Haberleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - "Kadınlık çok zor; bizler ağır işçiyiz"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

"Kadınlık çok zor; bizler ağır işçiyiz"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: "Kadınlık çok zor; bizler ağır işçiyiz"
    Gönderim Zamanı: 26-10-2006 Saat 00:20

Sunucu-manken Ebru Şallı, evinin alışverişinden temizliğine kadar her şeyi kendisinin yaptığını söyledi. Şallı, "Harun'la Beren'in bakımı, temizlik ve yemek bana ait. Harun'un ayaklarını da yıkarım. " diye konuştu


Harun'un ayakları mis gibi

Yemek programı sunucusu manken Ebru Şallı, evinin işlerini kimseye bırakmıyor: Harun'la Beren'in bakımı, temizlik ve yemek bana ait. Harun'un ayaklarını da yıkarım.

Sunucu-manken Ebru Şallı, evinin alışverişinden temizliğine kadar her şeyi kendisinin yaptığını belirterek Kadınlık çok zor; bizler ağır işçiyiz dedi. Bayram tatilini ailesiyle birlikte İstanbul'da geçiren Ebru Şallı; Oğlum Beren 2.5 yaşında ama ona el öpmeyi ve bayramlaşmayı öğrettim. Evin içinde 'iyi bayram, iyi bayram' diye dolaşıyor şeklinde konuştu. GÜ- NAYDIN okurları için bayrama özel iki yemek tarifi hazırlayan Ebru Şallı ev kadınlığına bakışını anlattı:

BEREN'E ÖĞRETİYORUM

* Oğlunuza bayramlık aldınız mı? Benim çocukluğumda kıyafetlerimizi geceden hazırlar, baş ucumuza koyardık. Bero'nun da bunları yaşamasını istiyorum. Ona gömlek ve kot pantolon aldım; kıyafetlerini hazırlayıp baş ucuna koydum. Çok heyecanlandı.

* Çocukken bayram harçlıklarınızı ne yapardınız? Hepsini anneme verirdim.

* Beren de size mi verecek? Öyle alıştırmak istiyorum. Benim oğlum yokluğu da, varlığı da bilmeli. Şu anda 2.5 yaşında ve 'hayır' dediğin şeyin tam tersini yapmaya çalışıyor. Bu hali 3 yaşında geçecek; onu daha iyi eğitmeye başlayacağım.

ÇÖPÜ DE BEN ATARIM

* Beren artık büyüyor; ikinci bebeği düşünüyor musunuz? Bence biraz erken. Beren biraz daha büyüsün; kendine gelsin. Onun her şeyiyle birebir ben ilgileniyorum. Zamana ihtiyacım var.

* Hem çalışan bir kadın olmak hem de zocuk büyütmek zorlu bir süreç mi sizce? Çocuk sahibi olmak ve ev idare etmek çok zor. Aynı zamanda çok yoğun bir çalışma tempom var. Ev işleri insanı iş hayatından daha çok yoruyor.

* Her işinizi kendiniz mi yapıyorsunuz? Yatağımı da topluyorum, yemekleri de yapıyorum, evin tozunu da alıyorum, çamaşırları da yıkıyorum. Ev ile birebir ben ilgileniyorum. Akşam yemek masamı ben kaldırıyorum, bulaşığımı ben yıkıyorum. Sabahları çöpümü de ben atıyorum!

* Neden yardımcı tutmuyorsunuz? Çünkü istemiyorum ve sevmiyorum. Ben iş yapmaktan gocunmuyorum. Harun'un gömleğini de ütülerim, çorabını da yıkarım.

* Ayaklarını da yıkıyor musunuz? Tabii ki yıkarım! O da benimkini yıkar. Bu olayda ben çok garip bir şey görmüyorum. Zaten günde 3-4 defa duş alan bir adamın ayakları kokar mı? Mis gibidir Harun'un ayağı! Bayram tartoletleri Harun Tan pişirdiği mantarlı böreğin da baktı.

Sabah

 
Yukarı Dön
mezar_kabul Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-10-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 69
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı mezar_kabul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29-10-2006 Saat 22:07
 tam bi aile sadetii tebrikler walla...
ARTIK KISA CÜMLELER KURUYORUM!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.