Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > Chat & Msn Programları
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Messenger Plus! Live  4.01.240
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Messenger Plus! Live 4.01.240

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Messenger Plus! Live 4.01.240
    Gönderim Zamanı: 18-10-2006 Saat 01:38
 
Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger için en iyi eklentidir.
Gerek sunduğu ekstra özellikler ile gerek güvenlik hizmetleriyle vazgeçilmez hale geliyor. Örneğin; tüm günlüklerinizi şifreliyor ve şifreyi bilmeyenler sizin günlüklerinizi okuyamıyor. Renkli rumuz (nick) yapabilme olanağı, tek tuşla Messenger'ı kapatabilme, arkaplan rengini değiştirebilme gibi özellikleriyle farkını ortaya koyuyor. Program kurulumunda size reklam desteğinin yüklenip yüklenmeyeceği soruluyor. Bu soruya hayır cevabını verirseniz sisteminize herhangi bir tehlikeli yazılım eklenmiyor. Program son virüs veritabanına sahip 3 antivirüs yazılımı ile kontrol edilmiş ve herhangi bir virüs ya da zararlıya rastlanmamıştır.
Çeşitli Messenger Olanakları
Plus! ile kişilistenizi düzenlemek için kişi adlarını yeniden adlandırabilir, kişilisteni temizlemek için kişilerin istatistiklerini görebilir,pencerelerini şeffaflaştırabilir, dosya aktarımlarını otomatik kabuledebilir, gelen ve giden mesajları filtreleyebilir ve daha bir çok şeyyapabilirsiniz.
Mesajlaşma Deneyiminizi Zenginleştirin!
Siz uzakta ya da boştayken, sizinle kontakt kuran kişilerinizegöndermek için kendi kişisel durum mesajınıza sahip olabilirsiniz.Messenger Plus! ayrıca, anında hızlı metinleriniz için 50 adet yer, tekbir basit kısayol ya da belirlenmiş bir komutla gönderebileceğinizkişiselleştirilebilir otomatik mesajlar, kodlarını hatırlamaya gerekkalmadan kolayca kullanabileceğiniz hızlı simge panelleri, metinyineleme özelliği ile yakınlarda gönderdiğiniz mesajı tekrar yollama,konuşmalar içinde arama ve alıntı ileti yollama olanakları tanır.
Gelişmiş Günlük Arşivleme
Daha önceden MSN Messenger, günlük kaydının bir imzasını gösteriyordu.Messenger Plus! buna zaten olanak tanıyor. Plus!'ın günlük kaydıarşivlemesiyle, şifrelemesiyle ve olanları unutmamak için tüm olaylarıkaydetmesiyle Messenger'inkinden çok daha farklı.
Diğer Mesajlaşma Özellikleri
Messenger Plus! size, ön ve arkaplan için istediğiniz herhangi bir renkseçmenize ve kalın, italik, altı çizili ve canlandırılmış yazıbiçimleri eklemenize olank tanır. Bu sizin, IRC'deki gibi Messenger'ınkomut adı verilen metin kısayollarını her yönüyle kontrol etmenizisağlar.
Bildirimleri Zenginleştir
EğerHotmail kullanmıyorsanız, kendi pop3 posta hesaplarınızdan birinibildirim için seçebilirsiniz (beş adet e-posta eklenebilir!). Ekolarak, kişilerin çevrimiçi, çevrimdışı olduğunda ya da rumuzlarınıdeğiştirdiklerinde bildirimler alabilirsiniz.
Güvenlik & Mağduriyet Kontrolü
Messenger Plus! bir "Patrondan Korunma" özelliği sunar. Bu özellik tekbir kısayolla Messenger'ı ve konuşma pencerelerinizi gizler ve kimlerlekonuşuyorduysanız onları olay hakkında bilgilendirir. Bu ayrıcabilgisayarınızın başından ayrıldığınızda Messenger'ı şifreylekilitlemeye de yarar. Ayrıca özel konuşmalarınızı korumak için öncekikonuşmalarıda sadece sizin okuyabilmeniz için şifreler.
Güzel, basit ve kullanışlı bir arayüz Yüzlerce özelliğine rağmen, Plus! organize edilen herşeyi, basitkullanıcı tecrübeleri ve kullanırken daha fazla hoşnut olmanız içinPlus! 3'te yeniden tasarlanan tek bir ayarlar diyaloğunda saklar.Messenger Plus! ayrıca konuşma pencerelerine gönderilen komutlarvasıtasıya bir çok özelliğe, global kısayollar ve ortam menülerineerişim olanağı tanır.
# Eklenti Mimarlığı
Messenger Plus! özelliklerini yeterli bulmuyorsanız, eklentileriyükleyerek yeni yetenekler katabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve yüklemekiçin eklentiler bölümünü ziyaret edin.
Ve son olarak tamamı BEDAVA!
Messenger Plus! ücretsiz bir yazılımdır. Arkadaşlarınıza göndererekkullanmaları için teşvik edebilirsiniz! Kesinlikle casus yazılım ya datruva atı (trojan) içermez. Kurulum sırasında isteğe bağlı sponsorprogram yüklenebilir, herhangi bir riski yoktur! Sponsor programıyüklemeyip yine de desteklemek isterseniz, Messenger Plus! çevrimiçimağazasını ziyaret edin ya da sadece bir dakikanızı posta kartıyollamak için ayırın

Not: Programa Türkçe dil desteği kazandıran dosyayı http://www.programmerkezi.org/program/Lng_Turkish.rar adresinden çekebilirsiniz. "Lng_Turkish.ini" dosyasını "C:\Program Files\Messenger Plus! Live\Languages" klasörünün içine yapıştırın.
MSN Messenger'a penceresini açarak, Plus'ı açın ve önce "Plus!" a sonra da "Tercihler" kısmına tıklayın.
Karşınıza gelen pencerede "Tükçe (Tuskish)" seçin ve "Tamam" a tıklayın.
Yeni dil ayarınızın etkin olabilmesi için Messenger'ı yeniden başlatmanız gerekir.

 

Düzenleyen Past Eternity - 18-10-2006 Saat 01:39
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.188 Saniyede Yüklendi.