Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Donanım & Hardware > Donanım
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Logitech diNovo, V-Phone ve AOpen DSW1812P
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Logitech diNovo, V-Phone ve AOpen DSW1812P

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Logitech diNovo, V-Phone ve AOpen DSW1812P
    Gönderim Zamanı: 13-10-2006 Saat 19:30
Logitech diNovo Edge Klavye
Sıradışı modelleri ve kaliteli çevre birim ürünleriyle ülkemizde de oldukça beğeni toplayan Logitech, yeni diNovo Edge klavyesini tanıttı. Ödüllü diNovo Media Desktop (2003) Lazer setinin izlerini taşıyan klavye, yarışeffaf siyah Plexiglas ve fırçalanmış aluminyum ile oldukça şık bir görünüme kavuşmuş.

Klavye üzerinde bazı tuş takımlarına arka plan ışığı eklenmiş, belirli alanına dokunduğunuzda aydınlatması aktif olan, sesi ayarlayan kaydırıcı panel (TouchDisc) aydınlatması gibi. Şık tasarımı boyutsal anlamda şıklığı da vuran diNovo 19.05 mm kalınlığında. Kablosuz özgürlük için Bluetooth 2.0 destekli klavyenin tuş takımı dokunmaya oldukça hassas. PerfectStroke adlı teknoloji ile her tuş aktivitesi için uygulanan güç etrafa yayılarak, kullanımda yumuşaklık ve doğal bir akıcılık sağlanıyor.

Şarj edilebilir Lityum-Ion pillerinin doluluk durumunu klavye üzerindeki ledlerden takip edebiliyorsunuz. Ürün Win XP, XP Media Center ve Vista ile kullanım için tasarlanmış. Ekteki fotoğrafı şarj standında dururken çekilmiş. Kasım ayından itibaren Avrupa pazarına girecek ürün 200$ civarında olacak.

Kaynak: http://www.fareastgizmos.com/computing/logitech_dinovo_edge_keyboard.php


Vonage V-Phone
En küçük ve ince telefon yarışlarına sahne olan mobil sektörüne, USB bağlantılı ve anahtarlıkta rahatça taşınabilen bir üye eklendi. USB Bellek şeklindeki ürün aynı zamanda bu görevi de üstlenerek 250MB saklama kapasitesiyle ihtiyaca cevap veriyor. Ancak asıl önemli yanı telefon olması, ancak bilgisayara bağlantısı yapılıp internet bağlantısına erişiminiz olduğunda.

Yüklü olarak gelen yazılımı Vonage Talk Software ile PC'ye yazılım tanıtmanıza gerek kalmadan telefon görüşmelerinizi internet bağlantısı üzerinden yapabiliyorsunuz. Servis sağlayıcıdan alacağınız telefon numaranızla dünyanın her yerinden ulaşılabilir olma imkanınız var. Aynı zamanda arama geçmişinizi ve telefon listenizi yanınızda taşımış oluyorsunuz. Dizüstü veya USB girişi olan bilgisayarınıza V-Phone'u bağlayıp, kulaklı mikrofonu V-Phone'un girişine bağladığınız anda görüşme kabul edebilir veya arama gerçekleştirebilirsiniz.

Satış fiyatı 39.99$ olan V-Phone gerekli olan enerjiyi USB üzerinden aldığından ayrıca bir pil kullanmıyor ve Macintosh'lar ile uyumsuz.

Kaynak: http://www.vonage.com/device.php?type=VPHONE


AOpen 18x DVD±R ile Sınırları Zorluyor
AOpen, DVD±R medyaları 18x hızında yazıp, DVD-RAM'leri ise 12x hızında okuyup/yazabilen sürücüsünü tanıttı. Bu hızın öncüsü Ağustos ayında Sony olmuştu. Çıkarttığı AWG170A DVD Yazıcı modeliyle 18x DVD±R desteği veriyordu. Ancak sürücülerin tek ortak yanı 18x olmaları değil. AOpen DSW1812P de Sony gibi, disk dengeleme sistemiyle sürücüde oluşan titreşimi azaltarak medyayı koruyor. Yeni bir geliştirme olarak, eski sürücülerine nazaran çok daha sessiz açılıp kapanan disk mekanizması ilgi çekebilir.

AOpen'ın geliştirdiği teknolojiler Sony-NEC ortaklığında geliştirilen 18x Sony DVD Yazıcıda da var. Hatta Sony'nin modelinde mekanik fan gerektirmeyen mimari sayesinde sürücü uzunluğunun kısalarak kasa içi hava dolaşımının arttırılması bile amaçlanmış. Sürücünün diğer özelliklerine bakarsak 8x çift-katman DVD±R ve DVD±RW ile CD-R/RW medyalarını okuyup yazma kabiliyetine sahip.

Aopen'ın tabiriyle optik disk sürücüsünde 18x yeni hız limiti, ancak kullanacağınız medyanın 18x sertifikalı olması şartıyla.

Kaynak: http://www.reghardware.co.uk/2006/10/05/aopen_18x_dvd_writer/
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.152 Saniyede Yüklendi.