Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Basketbol
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Memolu Utah Hidolu Orlandoya acımadı
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Memolu Utah Hidolu Orlandoya acımadı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Memolu Utah Hidolu Orlandoya acımadı
    Gönderim Zamanı: 08-03-2006 Saat 01:28
Milli yıldızlarımız kozlarını paylaştı.. Mehmet Okur, Salt Lake City, Delta Center'da Hidayet Türkoğlu'nu ağırladı.. Hido 4. çeyrekte faullerden dışarda kalırken Okur 38 dakika süre aldığı karşılaşmanın en skorer ismi oldu..

NBA'de ter döken milli basketbolcularımı Utah Jazz forması taşıyan Mehmet Okur ve Orlando Magic'de oynayan Hidayet Türkoğlu, Memo'nun evinde karşı karşıya geldi..

Utah Jazz'da Mehmet Okur, Orlando Magic'in umutlarını sona erdiren ve Andrei Kirilenko ise Orlando'nun son direncini kıran isim oldu..

Maçın en skoreri Okur ve 65 saniye 6 kritik faul atışını sayıya çeviren Krilenko galibiyetin mimarları oldu.. Krilenko'nun 7 saniye kala Jameer Nelson'a yaptığı blokla son şansını deneyen Orlando'nun bütün direncini kırması Jazz'ı Orlando Magic karşısında 90-85'lik zafere taşıdı..

Orlando Magic bu mağlubiyetle birlikte deplasmanda çıktığı son 13 maçını peş peşe kaybetmiş oldu..

Kaydettiği 22 sayı ile maçın en skoreri olan Mehmet Okur ise ilk 3.5 dakikada kaydettiği 6 sayı ile 10-0'lık serinin mimarı oldu.. Devreyi 47-37 önde tamamlayan ev sahibi maçın kontrolünü elinde tutmayı ve 3. çeyreğin tamamlanmasına 2 dakika kala 15-3'lük seriyle skoru 75-55'e getirmeyi başardı..

Ancak son çeyrek Orlando'nun ayaklandığı çeyrek oldu.. Çaylak Deron Williams 11:18 kala kaydettiği basketle Jazz'ı 80-65 öne geçirdi ama bu basket Jazz'ın son sayılarından biri oldu..

Devam eden 7 küsür dakikada 16-1'lik bir seri bulan Orlando Magic 3:22 kala Nelson'un basketiyle maça 81-81'lik eşitliği getirmeyi başardı.. Bu arada faul çizgisinden 6'da 1 isabet bulan ve 12 şuttan faydalanamayan ev sahibi maçı kaytbetmenin eşiğine kadar geldi..

Ancak Okur ve Kirilenko'nun faul atışları 85-81 ile Jazz'ı önde tutmayı başardı.. 52 saniye kala Jazz'ın eski basketbolcusu DeShawn Stevenson'ın basketi ise farkı yeniden kapattı..

Bir sonraki pozisyonda Nelson, Milt Palacio'nun kötü pasını çaldı ve eşitliği getirecek basket için harakete geçti ancak hakemin faul çalması ile Krilenko'nun kullandığı faul atışları 18 saniye kala Jazz'în yüreğine su serpen pozisyon oldu..

Maçı 18 sayı, 9 ribaund ve 5 blokla tamamlayan Krilenko ile 22 sayı, 7 ribaundla oynayan Okur Jazz'ın en önemli isimleri oldu..

Konuk ekip Orlando Magic'de forma giyen Hidayet Türkoğlu ise ilk 5'te başlayıp faullerden dışarı çıkana kadar 26 dakika süre aldığı maçı 8 sayı, 3 ribaund ve 3 asistle tamamladı..

Orlando'nun en önemli isimlerinden biri 18 sayı, 14 ribaundla oynayan Howard oldu; ancak bu performans 26 Ocak'da Philadelphia maçından beri maç kazanamayan Orlando Magic için yeterli olmadı..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.