Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yaşama Dair > Sinema
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Sinemanın en kötüleri belli oldu
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Sinemanın en kötüleri belli oldu

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sinemanın en kötüleri belli oldu
    Gönderim Zamanı: 08-03-2006 Saat 01:20
Altın Ahududu Vakfı tarafından her yıl sinemanın en kötülerine verilen Razzie ödülleri sahiplerini buldu.

Tom Cruise, Oscar ödül töreninden 24 saat önce açıklanan Razzie ödüllerinde birinci sırada yer aldı. Cruise, ödül kategorisine bu yıl eklenen ''en sıkıcı'' dalında birinci oldu. Cruise bu ödülü, ''hamile nişanlısı Katie Holmes ile sergilediği tuhaf davranışlar'' sayesinde kazandı. Ünlü oyuncu, geçen mayısta katıldığı ''The Oprah Winfrey Show'' programında, hoplayarak, zıplayarak Holmes'a aşık olduğunu itiraf etmişti. Cruise'un bu davranışı gece şovlarının komedyenleri için iyi malzeme oluşturmuştu.

Tom Cruise bu itirafından sonra, geçen haziranda Paris'te ünlü Eyfel Kulesi'nde Holmes'a evlenme teklif etmiş ve ertesi gün bir basın toplantısıyla nişanlandıklarını açıklamıştı. Bütün bunlar, Cruise ve Holmes'un, ''War of the Worlds'' ve ''Batman Begins'' filmlerinin reklamını yaptıkları dedikodularının çıkmasına yol açmıştı.

Psikiyatriden sakınan ''Scientology Kilisesi'' adlı bir tarikatın üyesi olan Cruise, geçen haziranda NBC televizyonunun ''Today'' adlı programında psikiyatriye ve sakinleştirici haplarına karşı açıklamalarıyla da bu ödüle aday gösterildi. Cruise bu programda, ''psikiyatrinin sahte bir bilim'' olduğunu öne sürmüş ve oyuncu Brooke Shields'in hamilelik sonrası depresyonla mücadele için sakinleştiriciler kullanacağı yerde vitamin alması gerektiğini savunmuştu.

''Yılın en kötü filmi'' dalında eski bir Playboy modeli olan Jenny McCarthy'nin yazdığı ve oynadığı ''Dirty Love'' Razzie ödülü aldı. Yapımcılarının ''günümüz Külkedisi'ni anlatıyor'' dediği film yalnızca 58.116 dolar hasılat getirmişti. McCarthy bu filmle ''en kötü kadın oyuncu'' ve ''en kötü senaryo'' ödülünü de aldı.

''En kötü erkek oyuncu'' dalındaki Razzie ödülü de ''Deuce Bigalow: European Gigolo'' filmindeki rolüyle Rob Schneider'a verildi.

Razzie tarafından ''aklı bir karış havada varis'' olarak nitelendirilen Hilton oteller zincirinin varisi Paris Hilton, ''House of Wax'' filmindeki ölüm sahnesiyle ''en kötü yardımcı kadın oyuncu'' ödülünü aldı.

Cruise'un eski eşi Nicole Kidman ve Will Ferrel da ''Bewitched'' filmindeki rolleriyle ''en kötü çift'' ödülüne layık görüldüler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.157 Saniyede Yüklendi.