Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - fenerde idmanlar çok neşeli
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

fenerde idmanlar çok neşeli

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: fenerde idmanlar çok neşeli
    Gönderim Zamanı: 28-06-2006 Saat 19:08

Fenerbahçemiz, yeni sezon hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Samandıra Tesisleri’nde akşam yapılan ve 2 saat süren antrenmanda takımımız, koşu ve iki  grup halinde pas çalışmalarıyla ısınmalarını tamamladıktan sonra, uzun pas çalışmaları yaptı.
   
 ÇEKİŞMELİ TURNUVA
   
Daha sonra şut çalışmaları yapan oyuncularımız dar alanda 4 takım halinde çift kale maçla antrenmanı tamamladı.  4 takımın birbirleriyle yaptıkları maçlar sonucunda önce  kırmızı takım maçı kazandığını sanarak sevindi. Daha sonra antrenörler tuttukları sonuçlara göre Volkan Babacan, Anelka, Uğur, Semih, Önder ve Mahmut Hanefi’den oluşan beyaz takımının averajının daha iyi olduğunu ve mini turnuvayı onların kazandığını açıkladı.
Beyaz takım futbolcuları sevinç yaşarken, kaptan Ümit averajı en kötü takım olan lacivertlerden Tümer’e ’’Sütlü nuriyeler senden’’dedi. Tedavileri nedeniyle çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Kemal ve Selçuk ile Serkan antrenmana katılmadı.
   
CUMARTESİ GÜNÜ TESTE GİRECEKLER
   
Hazırlık çalışmalarını yarın salon çalışması yapmadan  ve 29 Haziran Perşembe günü sabah ve akşam olmak üzere çift antrenmanlarla sürdürecek olan takımımız, 30 Haziran Cuma gününü tek antrenmanla geçirecek. Futbolcularımıza 1 Temmuz Cumartesi günü laktat testleri yapılacak. 
 


Haber ile ilgili diğer fotoğraflar

 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.