Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Van’da bomba: 3 ölü 14 yaralı
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Van’da bomba: 3 ölü 14 yaralı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Van’da bomba: 3 ölü 14 yaralı
    Gönderim Zamanı: 09-03-2006 Saat 19:54
Van'da, zabıta trafik ekibine yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırıdan ilk belirlemelere göre 3 kişi ölürken, 14 kişi yaralandı.

Olay bugün sabah saat 09.05 sıralarında İskele Caddesi üzerinde meydana geldi. Zabıta ekiplerinin caddenin yanında bulunan Dabbağoğlu Parkı'nın içindeki büfeleri kaldırıldığı sırada yol kontrolü için bölgede bulunan zabıta trafik aracına yönelik olduğu tahmin edilen bombalı saldırıda, ilk belirlemelere göre yaralanan zabıta memuru Ender Tanrıtanır hastaneye kaldırırken hayatını kaybederken, aralarında zabıtalarında bulunduğu 14 kişi yaralandı.

Yaralılar, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Van Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Patlama sırasında yolda geçen bir yolcu minibüsü ile çevrede bulunan çok sayıda işyerinin de camları kırıldı.

Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda polis ekipleri ile itfaiye ve ambulans sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan isimleri belirlenemeyen 2 kişinin daha öldüğü belirtiliyor.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.