Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Basketbol
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Potada büyük final
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Potada büyük final

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Potada büyük final
    Gönderim Zamanı: 07-06-2006 Saat 21:13

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) play-off final serisinin 3. maçında, Ülkerspor ile Efes Pilsen yarın karşı karşıya gelecek. Ülkerspor, karşılaşmayı kazanırsa şampiyon olacak.
          
 
İki ekip arasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.30'da oynanacak karşılaşma, Efes Pilsen için ''Tamam ya da devam'' anlamını taşıyor. Ülkerspor'un kazanması halinde 4-0'lık skor ile şampiyonluğa ulaşacağı karşılaşmada, Efes Pilsen galip gelirse seride skoru 3-1'e getirecek.


-EFES PİLSEN'İN UMUDU SÜRÜYOR-


Şampiyonluk yolunda dezavantajlı durumda olan Efes Pilsen'in umutları sürerken, genel menajer Engin Özerhun ''Umudumuz var, maçlar bitmeden umut bitmez'' dedi.


Özellikle son maçı kazanabilecek duruma getirdiklerini ve son şutları değerlendiremeyerek kaybettiklerini kaydeden Özerhun, ''Çok dezavantajlı bir durama geldik. Her şeyin sonu değil ama dezavantajlıyız. Fenerbahçe ve Beşiktaş serilerinde oynadığımız oyunu final serisinde ortaya koyamadık. Bunu başarabilseydik, seriye ortak olabilirdik'' dedi.


Engin Özerhun, yarın galip gelmek için sahaya çıkacaklarını dile getirirken, ''Galibiyet almak çok küçük bir adım olur ama yine de kapıları açar'' ifadesini kullandı.


-ÜLKERSPOR DERSİNİ ÇALIŞTI-


Ülkerspor Genel Menajeri Hakan Artış, Türkiye Basketbol Ligi (TBL) play-off finalinde Efes Pilsen ile yarın oynayacakları zorlu karşılaşma öncesinde derslerine iyi çalıştıklarını söyledi. Rakibin gücünü ve kendi hatalarını bildiklerini kaydeden Artış, ''Dersimizi buna göre çalıştık. Arzu eden, çok çalışan bu tür maçlarda galip geliyor, biz de kazanmak için çıkacağız'' dedi.


Finalde iki Avrupa Ligi takımının mücadele ettiğini hatırlatan Hakan Artış, ''Bu nedenle her maç final serisinin son maçı gibi geçiyor. Ülkerspor'un hedefi, her organizasyonda olduğu gibi yine kazanmak ve şampiyon olmaktır. Her maçımız final havasında geçiyor, yarın da aynı olacak'' diye konuştu.


Artış, Bekir Yarangüme dışında sakat oyuncularının bulunmadığını sözlerine ekledi

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.