Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Baron, Kurtlar Vadisi’ni eleştirdi
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Baron, Kurtlar Vadisi’ni eleştirdi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Baron, Kurtlar Vadisi’ni eleştirdi
    Gönderim Zamanı: 08-03-2006 Saat 00:12
DENİZLİ’ye gelen tiyatro sanatçısı Zafer Ergin, ‘Baron’ rolünü oynadığı Kurtlar Vadisi dizisini eleştirdi, dizinin toplumu olumsuz etkilediği iddia etti.
Deniz Türkali ile birlikte oynadığı ‘Kuklacı’ adlı oyunu sahnelemek için Denizli’ye gelen Zafer Ergin, ‘Kurtlar Vadisi Irak’ filmini yer bulamadığı için izleyemediğini söyledi.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zafer Ergin, Kurtlar Vadisi dizisinin topluma zarar verdiğini iddia ederek, “Toplum Polat Alemdar kimliğine bürünmeye çalışıyor. Lacivert takım elbiseli, elinde tespihle Polat havasında binlerce, hatta milyonlarca insan bu diziyi izliyor'' dedi. Ergin, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kurtlar Vadisi dizisindeki yaşanan olaylarda gerçekte yaşanan olaylardı, kişiler her ne kadar hayali dense de toplumdan alınan gerçek kişilerdi. İlk bölümlerin reytingi düşüktü, ancak halka damardan girilince izlenme oranı birden arttı. Dizide yaşanan olaylarda gençlere kötü örnek olundu. Ben de bu nedenle diziden ayrılma kararı aldım. Kurtlar Vadisi Irak filmini izlemek için fırsat bulamadım, fırsat bulduğumda ise yer bulamadığım için izleyemedim. Kurtlar Vadisi dizisinde sıkıntı yaratan sahneler de oldu.'' .
Ergin, Kurtlar Vadisi dizisinin toplumu çok etkilediğini, kendisini gerçek baron sananların bile olduğunu söyledi. Ünlü tiyatrocu, “Beni gerçek baron sananlar oluyor. Haraç vermek isteyenler, gittiğim yerde yediğim yemeğin, bindiğim taksinin parasını almak istemeyenler oluyor. Tamam insanların ilgi göstermesi güzel, ama topluma kötü örnek olduğumuzu düşünüyorum'' dedi.
Ergin, bir havaalanında yaşadığı ilginç olayı anlatırken çantasına traş makası koyduğunu, X- Ray cihazından geçerken kadın polis memurunun tedirgin olduğunu, makası gördüğünü başka bir polise söylediğinde ise “Başına bela mı alacıksın? Karşındaki Baron'' yanıtını aldığını söyledi.
İki polis arasındaki bu diyaloğa güldüğünü belirten Ergin, kapkaç terörüne de değinerek “Ülkemizde yeni bir ticari faaliyet olan, kapkaç terörü diye bir şey çıktı. Gece rahat rahat gezmeye çıkamıyorum. Zorla para isteyenler oluyor. Dört korumayla geziyorum'' dedi. Ergin, ardından korumayla gezdiği açıklamasının espri olduğunu söyledi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.