Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Seba yönetimi eleştirdi
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Seba yönetimi eleştirdi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Seba yönetimi eleştirdi
    Gönderim Zamanı: 05-05-2006 Saat 23:42
Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, Beşiktaş'ın bugünkü duruma gelmesinde yönetim kurulunun hatası bulunduğunu söyledi.
 
Başkanlığı bıraktıktan 6 yıl sonra ilk kez NTV'de bir programa katılarak açıklamalarda bulunan Seba, kulüpten ayrıldıktan sonra hayatında değişen fazla bir şey olmadığını ifade ederken, bir daha statta maça gitmediğini, çünkü küfür yemeye niyeti olmadığını kaydetti.
 
Süleyman Seba, ''Beşiktaş bu sıkıntılı günlere neden geldi'' şeklindeki bir soruyu, ''Takım böyle giderken, yönetime bir şey diyemem, çünkü biz Beşiktaş'ı seviyoruz. Ancak, yönetimin hatası elbette var. Yazık, yazık, bugün herkes gider. Bunlar da 2 sene, 5 sene sonra giderler. Beşiktaş'a zarar geldi, daha ne zarar gelecek'' diye yanıtladı.
 
''Beşiktaş'a küskün müsünüz'' sorusunu, ''Biraz öyle sayılır'' diye yanıtlayan onursal başkan Seba, ''60 sene hizmet vermişiz, çıkıyorlar bir sürü tatsız şeyler söylüyorlar. Biz duygusal insanlarız, kolay değil. Yaptıklarımızı bir yana bırakın, öbür taraf insanı üzüyor'' dedi.
 
Seba, kendisine küfür ettirenleri bildiğini de ileri sürerek, şunları söyledi:
 
''Bunlara tahammül edemiyorum, hazmedemiyorum. Taraftarların bunu bana yapmaya hakkı yok. Bunlar, para ile tutulmuş adamlardı. Benim etrafımda (sayın başkanım, ağabeycim) diyen kişilerdi. Toplum yozlaştı, Beşiktaş toplumu böyle değildi. Kimlerin yaptırdığını biliyorum, o kadar da aptal değiliz.''
 
Uzun yıllar aynı yönetimde görev yaptıkları eski başkan Serdar Bilgili'yi eleştiren Seba, hesaplarda uzlaşmalarına rağmen, Bilgili yönetiminin kulübün o zamanki borcunu abarttığını söyledi.
 
Beşiktaş'ın Lucescu'yu bırakmasının hata olduğunu ima eden Seba, ''O, 100. yılda takımı şampiyon yapmadı mı? Niye yolladılar'' dedi. Seba, ''Beşiktaş defterini kapadım diye bir şey yok'' ifadesini kullandı.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.143 Saniyede Yüklendi.