Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Magazin Haberleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ’Türkiye bizimle gurur duyuyor’
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

’Türkiye bizimle gurur duyuyor’

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ’Türkiye bizimle gurur duyuyor’
    Gönderim Zamanı: 05-05-2006 Saat 18:51
Belçika'da yaşayan iki Türk lejyoneri milli futbolcu Serhat Akın ile çıkardığı albümle uzun süre listelerde ilk sırada yer alan pop yıldızı Hadise, verdikleri ortak röportajda kendileriyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundular.
 
Serhat Akın ve Hadise, Avrupa'da büyüyen 2 genç olarak böyle bir başarıya imza atmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, ''Ailelerimiz ve Türkiye bizimle gurur duyuyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor'' dedi.
 
Futboldan pek anlamadığını ifade eden pop sanatçısı Hadise, terim olarak sadece penaltı kelimesini bildiğini kaydederek, ''Ara sıra izliyorum. Eskiden evde babam çok maç seyrettiği için biz de zorunlu olarak izliyorduk. Serhat ile tanıştıktan sonra artık futbolla daha yakından ilgileneceğim'' diye konuştu.
 
Hadise'nin Galatasaraylı olmasına üzülen Serhat Akın, ''Ama bir Galatasaraylı ile Fenerbahçeli'nin biraraya gelmesi de güzel'' diyerek pop yıldızını teselli etti.
 
Belçika'da yaşadıkları halde şu ana kadar biraraya gelmediklerini dile getiren Hadise, milli futbolcuyu basından takip ettiğini kaydetti.
 
Serhat Akın ise Hadise'yi çok başarılı ve güzel bulduğunu vurgulayarak, ''Hatta Okan Bayülgen'in Zaga programında Hadise'yi sabahlara kadar izledim'' ifadelerini kullandı.
Yukarı Dön
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05-05-2006 Saat 20:08

hadise belçikada oldugu halde dogru yolu bulmus darısı herkesin başına

Yukarı Dön
mezar_kabul Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-10-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 69
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı mezar_kabul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29-10-2006 Saat 22:32
LOLLOL 
ARTIK KISA CÜMLELER KURUYORUM!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.173 Saniyede Yüklendi.