Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - "Çektiğimiz acılara değdi"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

"Çektiğimiz acılara değdi"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: "Çektiğimiz acılara değdi"
    Gönderim Zamanı: 05-05-2006 Saat 18:50
Fortis Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi yenerek kupayı müzesine götüren Beşiktaş'ta, kulüp asbaşkanı Kıvanç Oktay, aldıkları kupanın son iki yılda çektikleri acılara değdiğini söyledi.
 
Fenerbahçe maçına çok iyi başladıklarını ve 2-0 öne geçtiklerini belirten Oktay, "Maalesef son iki yıl ıstıraplı oldu. Fenerbahçe karşısında da son 15 dakika geçmek bilmedi ama tişörtlere yazdığımız gibi, zafere inanmıştık" diye konuştu.
 
Kıvanç Oktay, maç öncesi kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in, futbolculara yaptığı konuşmada, karşılaşmanın yitirilmesi halinde bilemadalyaları almalarını ilettiğini vurgulayarak, "Kaybeden takımın bunuyapması çok keyifli değil" diye konuştu.
 
Transfer konusuna da değinen Kıvanç Oktay, kupayı almanın her şeyi çözmediğini kaydederek, "Tümer, İbrahim Üzülmez ve Sergen takımın ağabeyleri. Ancak yanlarındaki genç oyuncularla bir bütünlük sağlayamadık. Yine de dünkü maçı kazanan onlardı. Bunlar büyük futbolcular" dedi.
 
Takım içindeki düzen ve disipline baktıklarında, teknik heyet konusunda doğru yolda olduklarını gördüklerini vurgulayan asbaşkan Oktay, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Giden ve gelen oyuncular olacak ama 15 futbolcu birden gidemez. Belki 3-5 oyuncu, çeşitli nedenlerle gider. Yabancı oyuncularda ciddi eksikliğimiz var. Şu an çalışmalar devam ediyor. Türkiye'nin her yerinde genç oyuncular izleniyor. Bazılarıyla sözleşmeler yapıldı."
 
Sergen'in takımdan ayrılacağı yönündeki spekülasyonlar konusunda da görüşlerini açıklayan Oktay, "Tigana, Sergen'i istemediği konusunda en ufak bir söz söylemedi. Tigana sadece maç değil, antrenman disiplinine de dikkat ediyor. Eğer bir futbolcu bu konularda aksaklıklar yaşıyorsa, onu bir şekilde maçlarda cezalandırıyor ama tamamen silmiyor" diye konuştu.
 
Kolombiyalı kaleci Cordoba'nın durumuna da değinen Oktay, Kolombiyalı kalecinin futbol kariyerini burada tamamlamak istediğini kendilerine söylediğini bildirerek şunları söyledi:
 
"Artık bu oyuncunun parayla, pulla işi yok. Futbolu iyi şekilde bitirmek istiyor ancak Tigana'nın bu konuda görüşünü bildirmesi lazım.Konsantrasyon açısından şu anda bunu yapmıyor."
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.142 Saniyede Yüklendi.