Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - FENERBAHÇE 2   BEŞİKTAŞ  3
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

FENERBAHÇE 2 BEŞİKTAŞ 3

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: FENERBAHÇE 2 BEŞİKTAŞ 3
    Gönderim Zamanı: 04-05-2006 Saat 08:27
FENERBAHÇE 2 - 3 Beşiktaş
Fortis Türkiye Kupası "Final" mücadelesinde Fenerbahçemiz, ilkyarısında 2-0 geriye düştüğü karşılaşmanın ikinci yarısında 2-2'lik eşitliği sağlamasına rağmen, uzatma dakikalarında yediği golle 3-2 mağlup olarak kupaya veda etti. Sahada onurları ile mücadele eden futbolcularımızı kutluyor, asıl hedefimiz olan şampiyonluğumuz için tüm camiamızı kenetlenmeye davet ediyoruz! Maç boyunca adeta tetikçilik rolü üstlenen hakem Bülent Demirlek'e rağmen eşitliği sağlayan oyuncularımız, uzatma dakikalarında yakaladığı net gol pozisyonlarından yararlanamadı. Karşılaşmanın 114.dakikasında serbest vuruş kazanan galatasaray jimnastik kulubü, atışı Tümer ile kullandı. Cezaalanında yaşanan karabolden seken top direğe çarpıp gol oldu.

Haftalar boyunca süren ağlama kampanyaları neticesin verirken, Fenerbahçemiz onurlu mücadelesi ile alkışı fazlası ile hak etti!

Temennimiz, oyuncularımızın camiamıza karşı oynanan oyunların bilincinde olmaları ve Süper Lig'de kalan iki maçımızı kazanarak herkese hak ettiği cevabı vermeleridir.
 
ANTU
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.157 Saniyede Yüklendi.