Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Webmaster > Site Tanıtım
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - İnterneti Kullanarak Evden Nasıl Para Kazanılır?
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

İnterneti Kullanarak Evden Nasıl Para Kazanılır?

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Evdeis Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 06-12-2011
Konum: United States
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Evdeis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İnterneti Kullanarak Evden Nasıl Para Kazanılır?
    Gönderim Zamanı: 07-12-2011 Saat 00:00
İnterneti Kullanarak Evden Nasıl Para Kazanılır?
Son zamanlarda e-maillerinize gelen onlarca gereksiz gönderinin içersinde mutlaka internetten para kazanma ile alakalı olanlarına rastlamışsınızdır. Bu iletiler; gerçekten en az sermayeyi kullanarak para kazanmaya başlamanın sadece birkaç yolundan biri olarak bilinen affiliate marketing sistemi üzerinde yoğunlaşan para kazanma eğitim setlerinin tanıtım kampanyaları olarak göz önünde bulundurulmalıdır. http://naimpost.com
Peki internetten para kazanmanın kaç yolu var?
-Bir sürü…(reklam izleme, mail okuma, anket doldurma…..) Ama en güvenilir olanı satış ortaklığı sistemi diyebileceğimiz affiliate maketing tekniğidir.
Bu tekniği uygulamak için sahip olmanız gerekenler;
Web Site (ücretli olan hosting paketleri sizlere büyük kolaylıklar sağlamaktadır ama dilerseniz blogspot.com uzantılı alt alan adlarını kullanarak da başlangıç yapabilirsiniz), web site oluşturmak artık düşünüldüğü kadar teknik bilgi gerektirmiyor hazır site editörü sunan hosting firmalarından bir web site açarsanız işiniz büyük oranda hallolmuş demektir.
Alan adı (Domain): Oluşturacağınız web siteniz için ihtiyacınız olan www……….com şeklindeki site linkinizdir. Alan adınızla site içeriğiniz yakından alakalı olmalıdır bu size seo konusunda büyük kolaylıklar sağlayacaktır.
İstikrarlı çalışma: Web sitenizi açtıktan sonra artık bu siteye içerik eklemeniz gerekecektir. Affiliate marketing sisteminin de en kritik noktalarından biri site içeriğinizin kapsamının ve orjinalliğinin para kazandıracak potansiyelde olmasıdır. Eğer kafanızda web site açma konusunda bir fikir yoksa acele etmeden kendinize düşünmek için yeterli zaman (birkaç gün ve ya hafta) verin. Zira açtığınız siteye bu tercih ettiğiniz konu doğrultusunda okunmaya değer bir içerik hazırlamanız gerekecek. Blog yazarlığı olarak da bilinen bu yöntemi en etkili şekilde uygulamanın en etkili yolu; sitenizin ana fikri ile alakalı özgün ve mümkünse daha önce yazılmamış makaleler oluşturmaktır.
Sitenizi oluşturduktan sonra fazla acele ve düzensiz hareketlerde bulunmadan sitenize içerikler eklemeli ve bu içerikleri temsil eden anahtar kelimeleri web sitenizin kontrol panelinden girerek eklemelisiniz. Bu işlemi fazla ihmal etmeden belirli aralıklarla yerine getirdikten sonra artık web sitenizin kalıcı bir ziyaretçi kitlesinin olduğunu göreceksiniz. Bu durum eklediğiniz sayfa sayısı arttıkça artacaktır.
Peki para kazanmak nasıl olacak sitedeki üç kuruşluk adsense ve ya diğer reklam bannerleri yeterli olacak mı para kazanmak için? Elbette hayır sitenizde reklam yayınlamak size kalmış ama reklam alanlarına satış ortağı olduğunuz ürünlerin tanıtım resimlerini ve yazılarını ekleyerek kazanacağınız parayı 10 larca katına çıkarırsınız.
Affiliate Marketing- Satış Ortaklığı Sistemi Nasıl İşler?
İnternette satılan birçok ürünün özel iletişim bilgilerinin bulunduğu kısımlarda ‘Ortağımız Olun’ ve ya ‘Satış Ortaklığı’, ‘Reseller’, ‘Affiliates’ gibi sayfa başlıkları görürsünüz. İster bu şekilde direk ürün sahipleriyle iletişime geçerek isterseniz de 20 tl gibi bir ücretle xticaret.com sitesine gold üyelikle istediğiniz konulardaki ürünlere hiç kimse ile muhattab olmadan istediğiniz ürüne ortak olursunuz ve sizin yaptığınız satışları, ürüne yaptığınız yönlendirmeleri her an xticaret.com sitenizdeki profilinizden izleyebilirsiniz.
Bu, piyasada bulunan en az sermayeli işlerin başında gelmektedir yapmanız gereken şey web sitenizi oluşturup satış ortağı olduğunuz ürünlerin size özel referans linkleri ile ürüne yönlendirmeler yapmaktan ibarettir. Zaten ürüne bir kez bile yönlendirme yapsanız o kişi yaklaşık bir ay sonra dahi direk ürün sitesine gitse sizin referansınızla gitmiş olur ve satış olduğu anda komisyonunuzu alırsınız.
Evde online iş kurup ek gelir elde etmenin en kolay ve az sermaye gerektiren yolu budur. Yapmanız gereken şey açtığınız site düzenli bir şekilde içerik eklemek ve konunuz ile alakalı ürünlere satış ortağı olup bu ürünlerin size ait linkleri ile yönlendirmeler yapmaktır. Bu gerçekten çok kolay bir işlemdir ama ilk başlarda yani işi öğreninceye kadar biraz sermaye ve çaba sarf etmek gerekmektedir.
Bütün bu işlemleri özenle uygularsanız mutlaka kazanırsınız, en güzel duygu da uyurken bile web sitenizden para kazandığınızı görmektir. Bu olay insanı gerçekten duygulandırıyor hele 1-2 ay içersinde harcadığınız zaman ve emeğin meyvesini hiç beklemediğiniz anlarda lmak gerçekten mükemmel bir duygu. Ben buna artık alıştım, eğer internetten online iş kurup ek gelir elde etmek isteyenler varsa kesinlikle denemelidir. eğer daha detaylı bilgi istiyorsanız da sizlere kaliteli bir affiliate marketing (satış ortaklığı) eğitimi seti önerebiliriz. http://naimpost.com sitesinde daha kapsamlı konularda yazılmış yazıları da bulabilirsiniz
Evde online bir iş kurup kendi bloğunuza eklediğiniz yazılardan müthiş miktarlarda paralar kazanabilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.145 Saniyede Yüklendi.