Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar Güvenliği / Computer Security > Güvenlik / Security Makaleleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Bilgisayarınızı Güvenlik Altına Alma
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Bilgisayarınızı Güvenlik Altına Alma

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
megabros Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge

Kayıt Tarihi: 08-06-2009
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 752
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı megabros Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bilgisayarınızı Güvenlik Altına Alma
    Gönderim Zamanı: 25-03-2011 Saat 11:22
Bilgisayarınızı güvenlik altına almaBilgisayarınızdaki verileri korumak isterseniz, kişisel dosya ve klasörleri güvenlik altına almalı ve bilgisayarın kendisini fiziksel olarak güvenlik altına almak için adımlar atmalısınız. Bilgisayar hassas bilgiler içeriyorsa, onu güvenli bir yerde saklayın.
 
Masanızdan uzaklaştığınızda bilgisayarınızı kilitlemek ve parola korumalı bir ekran koruyucusu kurmak diğer güvenlik yollarıdır.
 
CTRL+ALT+DEL tuşlarına basıp Bilgisayarı Kilitle'yi tıklatarak, yetkisiz kullanıcıların bilgisayarınıza erişmesini önleyebilirsiniz. Yalnızca siz ve bilgisayarınızdaki Yöneticiler grubunun üyeleri bu kilidi açabilir.
 
(Bu kilidi, CTRL+ALT+DEL tuşlarına basıp, parolanızı yazdıktan sonra Tamam'ı tıklatarak açabilirsiniz.) Ayrıca, bir ekran koruyucu kurarsanız, bilgisayar belli bir süre boş kaldığında, ekran koruyucu çalışmaya başlar ve bilgisayar otomatik olarak kilitlenir.
 
Saygılar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.191 Saniyede Yüklendi.