Bilginin Adresi Homepage
Forum Home Forum Home > Off-Topic > Telefon &Tablet
  New Posts New Posts
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

REKLAM ALANI

El dokuma Konya Kilim, Kayseri Kilim, Antik Milas Halı, Antik Yörük Kilim, Hint Kilim

Konya Kilimleri Kayseri Kimleri Yörük İran ve Antika Kilimler Hint Kilimleri

Yeni ve 2. El İnşaat Yapı Malzemeleri

Masa iskele, Beton Paspayı, Kalıpaltı iskele, Güvenlikli iskele

Fayer İnşaat Ergenekon İnşaat


IMEI Değiştirme Programı - Bütün Çin malı Usb telefonlarda Çalışır

 Post Reply Post Reply Page  <1 678910>
Author
Message
gokmen5148 View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye
Avatar

Joined: 29-01-2012
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gokmen5148 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29-01-2012 at 19:22
ya kardeşim bu programın şifresi nedir
birtürlü ulaşamıyorum
Back to Top
ytug615 View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye


Joined: 01-02-2012
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ytug615 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01-02-2012 at 16:24
Sa bilader benim pcde denıyorum benim pc windows 7dede çalışır mı ben giriyorum kutu şeklinde bi hata veriyor Yardım Edermısınız
Back to Top
karamurat76 View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye


Joined: 20-01-2012
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote karamurat76 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03-02-2012 at 20:35
Çok güzel bir program emeğine sağlık. Imei numarasını değiştirmek 1 dk. ya sürdü ya sürmedi. Virüs programı olmayan Deepfreeze programı olan bilgisayarda denedim hiç sorun çıkmadı. telefonu usb ile bağladığım an 2 seçenek çıktı yığın bellek ve com bağlantısı diye com'u seçtim ve driver istedi. kısacası herşey yazdığınız gibiydi. Tekrar teşekkürler.
Back to Top
yunakre View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye
Avatar

Joined: 07-02-2012
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote yunakre Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07-02-2012 at 23:48
Clap yahu kardeşim benden aldığın duaaaa sana helaaaal olsun çooook çooook mınnettarım çoook saooolasım teşekkürlerr aslında boylesine boktan tabir ediceğimiz bi cihaz için kılımı kıpırdatmazdım ama sevdiğim bi arkadasımın cihazıydı  halletmiş olmamdan ötürü bi sevinç içindeyim sayenizde ne dicemi bilemez oldum allaha emanet olun saygı sevgii Smile
yunus
Back to Top
S3Z3R View Drop Down
Moderator
Moderator
Avatar

Joined: 31-03-2007
Status: Offline
Points: 822
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote S3Z3R Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10-02-2012 at 03:17
Programın şifresidir
Şifre: www.bilgineferi.com

Programda bir problem olduğu zaman mesaj atıp yardım alabilirsiniz :)

saygılar
Back to Top
S3Z3R View Drop Down
Moderator
Moderator
Avatar

Joined: 31-03-2007
Status: Offline
Points: 822
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote S3Z3R Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10-02-2012 at 03:19
Originally posted by ytug615 ytug615 wrote:

Sa bilader benim pcde denıyorum benim pc windows 7dede çalışır mı ben giriyorum kutu şeklinde bi hata veriyor Yardım Edermısınız


Hatayı tam olarak açıklarsanız yada bir ekran görüntüsü verirseniz daha iyi yardımda bulunabiliriz.
Back to Top
qbirtanem View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye
Avatar

Joined: 19-02-2012
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote qbirtanem Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19-02-2012 at 23:26
üstan harikasın hersey mükemmel calısıyor sırf sana tesekkur edebılmek ıcın uye oldum cok sagol cok ısıme yaradı yazılanları aynen uygularsanız gercektende program harıka :)


saygılar
GÜVERCİN
Back to Top
maestro1977 View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye


Joined: 22-01-2012
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote maestro1977 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27-02-2012 at 22:02
arkadaşım emeğin için şimdiden teşekkürler ... ama yine de bir sorum var ... samsung telefonları için de oluyor mu ???   
cevap gelirse çok sevinirim ...




Back to Top
loweresss View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye


Joined: 03-03-2012
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote loweresss Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03-03-2012 at 13:38
merhaba

programı kurdum driverini yükledim ama imail atamıyorum 5 tane ımailk numarası denedim ama olmuyor yardımcı olurmusunuz.
Back to Top
tötesangel View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye


Joined: 25-03-2012
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tötesangel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25-03-2012 at 01:00
bende programı indirdim virüs programıda kapalı ama linke tıkladığımda şifre değil sadece ana sayfa açılıyor..şifreye nasıl ulaşabilirim acil yardımmm
Back to Top
komplexman View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye


Joined: 01-04-2012
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote komplexman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01-04-2012 at 13:11
şifreyi bulamıyrum lütfen banada yardımcı
Cry


Edited by komplexman - 01-04-2012 at 13:21
Back to Top
kaptanadige View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye
Avatar

Joined: 26-04-2012
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kaptanadige Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26-04-2012 at 21:14
selam arkadaşlar nokia n8 türkiyede çalısırmı imel  atırdım kendini restliyo bilgisi olan lütfen haber versin

Back to Top
af-yok-03 View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye
Avatar

Joined: 28-04-2012
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote af-yok-03 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28-04-2012 at 18:24
slm kardeş öncelikle teşekkürler ama ben telefondan com bağlantısı bulamadım telefon orjinal samsung ama avrupa girişli yinede yapma şansım varmı yardımcı olurmusun lutfen 
Back to Top
sevcankarakara View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye
Avatar

Joined: 07-06-2013
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sevcankarakara Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13-06-2013 at 11:34
ben imei değiştirdim, telefonuma operatör güncellemeleri gelmiyor. Çünkü dandik ve eski bi telefon imei si kayıt ettirmişim. Operatör şimdi o telefon sanıyor elimdekini :@
Back to Top
alfonzoboy View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye


Joined: 01-10-2013
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote alfonzoboy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01-10-2013 at 14:06
dediklerinizi uygulamaya başlıyorum
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 678910>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.078 seconds.