![]() |
|
IMEI Değiştirme Programı - Bütün Çin malı Usb telefonlarda Çalışır |
Post Reply ![]() |
Page <1 34567 10> |
Author | |
mahir123 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 25-08-2011 Status: Offline Points: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim ellerine sağLık çok işime yaradı 2 hattmdda açıldı kral adamsın çin malı telefonlar için yeni programlar bekliyoruzzzz emeğine sağlık
|
|
![]() |
|
cafer_turhan ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 29-08-2011 Status: Offline Points: 0 |
tşk inşallah winb 7de çalışır
|
|
![]() |
|
berken ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 01-09-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
kardeşim ellerine sağlık herşey tamam da kapatma tuşuna basılı tutunca telefon ister istemez direk olarak kapanıyor işlem yapılmıyor onun bir çözümü yok nasıl olacak ben mi yanlış yapıyorum :S kapatma tuşuna basılı tutulmayacak mı???
|
|
![]() |
|
tr faake puf ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 07-09-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
harbi süper bi program çok saol harbi işe yarıyo
|
|
!'^+%&/()=?_
|
|
![]() |
|
odear21 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 04-08-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
Kardesm K.bakma Ama sornum var ...
xP iŞletimindeyim İmei tooL .exe Açılmıyor
Dosya bozuk mu ? :/
|
|
![]() |
|
tarık ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 21-05-2011 Status: Offline Points: 0 |
sevgili invertor
önce şu durumu düzeltmek istiyorum bundan önce yazdığım olumsuz "
IMEI Değiştirme Programı" hakkında yazdığım yazılar için özür dilerim hata bendeymiş şuan sorunsuz çalışıyor herşey için teşekkürler ayrıca artı rep
|
|
![]() |
|
tarık ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 21-05-2011 Status: Offline Points: 0 |
birde ıphone3 türkçe yazılım bulabilirmisin şimdiden tşk
Edited by tarık - 09-09-2011 at 21:32 |
|
![]() |
|
ahmet1453 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 12-09-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
benim problemim telefonda comport bağlantısı gözükmüyor usbyi takdığım zaman seçenekler gelmiyor ne yapmam lazım
|
|
![]() |
|
ARDAHANLI ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 20-09-2011 Location: Germany Status: Offline Points: 0 |
![]() |
|
![]() |
|
murtino ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 22-09-2011 Status: Offline Points: 0 |
teşekkürler
|
|
![]() |
|
blindeside ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 05-10-2011 Status: Offline Points: 0 |
kardeş telefoncu 15 lira çekti sayende sorunu çözdüm eski telefonun imeisi ile deiştirdim.çok saol
|
|
![]() |
|
akreptaha ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 08-10-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
arkadaşım gerçekten sana ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM Allah razı olsun beni büyük bi derten kurtardın
![]() |
|
![]() |
|
akreptaha ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 08-10-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
bide arkadaşım bu çift hatlı ikinci hattı ne yapacaz??
|
|
![]() |
|
piloter ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 10-10-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
SEVGİLİ ARKADAŞLAR HERKEZE MRB Dış ülkede kullanılmış ipone4 telefonu burada alsam pasaporta işletmeden imeilini değiştirme şansımız varmı değişirmi bilgisi olan lütfen cvp saygılarımla..
|
|
![]() |
|
cawayi ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 16-10-2011 Status: Offline Points: 0 |
süpersin abim devamını diliyorum
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 34567 10> |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |