Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Webmaster > Site Tanıtım
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - siberevlilik.com yeni evlilik siteniz
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

siberevlilik.com yeni evlilik siteniz

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
PcKoliq Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 17-06-2010
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı PcKoliq Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: siberevlilik.com yeni evlilik siteniz
    Gönderim Zamanı: 20-06-2010 Saat 18:49

 

 

evlilikten sıkılmamak için

Evlilik bizim toplumumuzda çok önem verilen bir müessesedir. Toplum olarak aile kurumunu her zaman kutsal saymışızdır. Buna rağmen bir çok kötü evlilikler yapılmaktadır. Böyle kötü evliliklere engel olabilmek için de artık teknolojiden yararlanıyoruz bu da evlilik siteleriyle mümkün olabiliyor.

Artık evlilik sitelerine giren binlerce bekar (genç, yaşlı) hayatlarının aşklarını bulabiliyor ve ömürleri boyunca mutlu yaşayabiliyorlar. Ömür boyu mutlu olmak istediğiniz için daha önce tanımadığınız ve evliliğiniz süresinde birbirinizle tanışacağınız eşleri isteyebilirsiniz çünkü evlilikte birbirinizden sıkılmamanız adına bu çok zevkli olabilir. İlk anların daha heyecanlı olduğu kesin ve bu süre ne kadar uzun tutulursa daha heyecanlı ve birbirinize bağlı bir evlilik sürdürmüş olursunuz.

Evliliğin ailenin kutsallığı birazda inançlarımızla ilgilidir. İslami Evlilik denildiğinde kişilerin daha ciddi evlilik düşüncesi içerisinde girdiği bilinmektedir ve evlilikte inançlarını üst düzeyde tutmak içinde İslami evlilik sitelerini tercih edebiliriz

Böylece insanlar kişiliklerine göre inançlarına göre ve hayat tarzlarına göre ruh ikizlerini Evlilik sitesi ve İslami evlilik sitesinden rahatlıkla bulabilirler. Bu şekilde daha uzun sağlıklı ve temeli sağlam evlilikler yapabilirler.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.159 Saniyede Yüklendi.