Sayın Ziyaretçi:

Türkiye'nin en iyi Bilgi ve Güvenlik forumlarından birini gezmektesiniz. Forumlarımıza üye olmak için hiç bir ücret ödemeniz gerekmez! Ayrıca forum üzerinde güvenliğinizi tehdit edecek hiç bir unsur bulunmamaktadır. Üye olarak bilgisayar güvenliğinizi riske atmayıp, aksine anlatılan bilgilerle daha da güvenli olmasını sağlayabilirsiniz!

Ayrıca sizde bilginizi ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz! Paylaşım için belli bir konuda bilgi sahibi olmak zorunda değilsiniz! Güvenlikten, programlamaya, Sağlıktan , eğlenceye kadar her konuda bilgi paylaşımı Bilgineferinde.

Bilgineferi.com üyesi değilseniz forumlarımıza mesaj yazabilmek için  kayıt olmanız gerekmektedir. İsterseniz bilgi içerikli forumlarımızı misafir olarak da gezebilirsiniz.

Kapat

Ana Sayfa     Şarkı Sözleri     Radyo & TV     Yeni Mesajlar     Üye Listesi     Arama            Üye Ol     Giriş

Bilgi Neferi Formuna Hoş geldiniz...

Reklam Alanı

Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınSensible World of Soccer 96 ...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınHacking ve Programlama hakk ...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınProgramlama dilleri ile ilg ...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınYeni Nesil Keyloger Tespit  ...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınVbseo Kurulumu Anlatımı Det ...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınWindows XP'nin başlama ...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınCaillou izle    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınToplu c ve c++ kitap ve yü ...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınHaydar ın ikna mektubu    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınSigara Kullanıyormusunuz?    

Güvenlik Programları, Güvenlik ve Güvenlik açıkları
 Bilgineferi.com :Güvenlik / Security :Güvenlik Programları, Güvenlik ve Güvenlik açıkları
Mesaj icon Konu: Key Scrambler Premium 2.7.0 (1 Numaralı Keyloger düşmanıdır) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
  Bu konuyu paylaş  
Translate
Translate
Yazar Mesaj
invertor  
Moderator
Moderator
Simge
Üye Bilgileri

Üye Numarası : 1703
Rep Puan
Rep: 1902

Alıntı invertor Cevaplabullet Konu: Key Scrambler Premium 2.7.0 (1 Numaralı Keyloger düşmanıdır)
    Gönderim Zamanı: 02-01-2010 Saat 17:37
Key Scrambler Premium 2.7.0 

Sisteminize KeyLogger sızsa bile  klavyeden basmış olduğunuz  tüm karakterler  resimlerdede  görüldüğü üzere değiştirerek "Encrypted edilerek" kişiye anlamsız yazılar gitmesini sağlar.

KeyScrambler bir web tarayıcısı(browser) yamasıdır.  internet sitelerinde, chat programlarında,... vs  yazmış olduğunuz bilgilerin şifrelenerek yazılmasını sağlayabilir ve böylece keylogger denen klavye ile yazmış olduğunuz yazıları hafızasında tutarak gizli bilgilerinizin açığa çıkmasına yolaçan programların zararlarından korunursunuz. KeyScrambler kutucuklara yazmış olduğunuz bilgileri farklı karakterlere çevirerek anlamsız kılmakta ve böylece okunamamasını sağlamaktadır. Örneğin deneme yazdığımızda lxuö/y gibi anlamsız ve her seferinde değişen bir karakterler kümesi oluşturuyor. Özellikle internet bankacılığı kullanan kullanıcılarımıza tavsiye edilir..

Download

Yeni versiyon ful olarak eklenmiştir

Üyelerimize Özel :
Linki görebilmek için üye olmanız veya giriş yapmanız gerekmektedir.   

İndirdiğiniz dosyanın içerisinde Programı   nasıl full olarak kullanacağınızın açıklaması  türkçe  olarak mevcuttur.

Düzenleyen invertor - 30-08-2010 Saat 21:40
İmza:  
IP Artı rep ver Eksi rep ver
S3Z3R  
Moderator
Moderator
Simge
Üye Bilgileri

Üye Numarası : 660
Rep Puan
Rep: 1496

Alıntı S3Z3R Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-01-2010 Saat 18:56
Teşekkürler kullnıyorum güzel program.
İmza:  
reistada  
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri

Üye Numarası : 5362
Rep Puan
Rep: 0

Alıntı reistada Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-01-2010 Saat 02:04
eline sağlık güzel paylaşım

The_Wolf  
Yeni Üye
Yeni Üye
Üye Bilgileri

Üye Numarası : 5598
Rep Puan

Alıntı The_Wolf Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-01-2010 Saat 17:47
Sağol. Kardeş acaba başka bi upload sitesinede yükler misin ?
nokihan  
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri

Üye Numarası : 7876
Rep Puan

Alıntı nokihan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-06-2010 Saat 10:41
teşekkürler
hayalet08  
Yeni Üye
Yeni Üye
Üye Bilgileri

Üye Numarası : 8581
Rep Puan

Alıntı hayalet08 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-07-2010 Saat 01:32
merhabalar,

şimdi ben bunu kullandığımda eğer benim pcde keylogger olsa bile karşı tarafa anlamsız şifreler mi gidiyor ?
yoksa keylogger hala benim yazdığım asıl şifreleri karşı tarafa mı gönderiyor ?
bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.

bu arada çok emeklerin var, hepsi için ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
invertor  
Moderator
Moderator
Simge
Üye Bilgileri

Üye Numarası : 1703
Rep Puan
Rep: 1902

Alıntı invertor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-07-2010 Saat 09:30
Orjinalini yazan: hayalet08

merhabalar,

şimdi ben bunu kullandığımda eğer benim pcde keylogger olsa bile karşı tarafa anlamsız şifreler mi gidiyor ?
yoksa keylogger hala benim yazdığım asıl şifreleri karşı tarafa mı gönderiyor ?
bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.

bu arada çok emeklerin var, hepsi için ayrı ayrı teşekkür ediyorum...

Evet  pc ye keylogger bulaşmışsa ve bu program kurulu ise  herhangi  bir şey yazdığınızda  keylogger  sahibine anlamsız  yazılar gider  bir nevi kendinizi korumuş olursunuz.

Fakat şuna dikkat etmek gerekir.

Keylogger bulaşmış ise Bilgisayarınızda bulunan kayıtlı şifreleri alabilir  bu konuda bu programın yararı yoktur. Bundan dolayı  güvenlik açısından makinanızda kayıtlı şifre bırakmamaya özen gösteriniz 

Saygılarımla
İmza:  
hayalet08  
Yeni Üye
Yeni Üye
Üye Bilgileri

Üye Numarası : 8581
Rep Puan

Alıntı hayalet08 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-07-2010 Saat 10:16
ilginiz için teşekkür ederim..

ne demek istediğinizi çok iyi anladım.

tekrardan teşekkür ederim, iyi günler..
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bilgi için

amerikanpanel güvenlik amerikan panel dekorasyon manyetik yangına dayanıklı yangın kasası yedekleme    vesiletü'n necat    kale çelik kapı http://reklam.bilgineferi.com/siteler/kale   kale çelik kasa, yangın kasaları, master sistemKale Çelik Kapı, Kale kapı ,Kale kilit,  çelik kasa, para kasası, kale kapı, kale kilit , KALE   dekorasyon, kale kasa, ahşap ahşapkapı,   iç kapı

| ReklamE-ticaret | Radyo & TV  |  

Bize Yazın - Bilgineferi.com- Başa Dön

Bilgineferi.com

Bu Sayfa 0.125 Saniyede Yüklendi.