Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Balıkçı ağına 5 metrelik köpek balığı takıldı !!!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Balıkçı ağına 5 metrelik köpek balığı takıldı !!!!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Balıkçı ağına 5 metrelik köpek balığı takıldı !!!!!
    Gönderim Zamanı: 20-11-2009 Saat 19:38
 
 
 
Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde balıkçıların ağına 5 metre boyunda 550 kilo ağırlığında dev bir köpek balığı takıldı. Yakaladığı pamuk cinsi dev köpek balığını Mudanya iskelesine getiren balıkçı Hüseyin Bayraktar, köpek balığını ‘kısa günün karı’ olarak değerlendirerek, köpek balığıyla birlikte yakaladığı bir buçuk tona yakın balığı ücretsiz dağıttı.

Mudanya İskelesi’nden dün gece denize açılan ‘Bayraktar-3’ adlı tekne  Gemlik ve Mudanya bölgesini taradıktan sonra bandırma Körfezi’ne geçti. Dönüşte Zeytinbağı açıklarında sardalya, istavrit ve hamsi için ağları çeviren teknedekiler, sabah ağları topladığında bir sürprizle karşılaştı. Ağlar arasındaki dev köpek balığını görünce dehşete kapılan balıkçılar, zorlu bir çalışmanın ardından ağları toplayarak balığı tekneye aldı.

Bayraktar-3 teknesinin kaptanı Hüseyin Bayraktar, küçük balıkların arasında dev bir yaratık gibi duran Pamuk cinsi köpek balığını kendisinin de ilk kez gördüğünü belirterek, “5 metre boyunda ve 550 kilogram ağırlığındaki balığı tekneye güçlükle aldık. Marmara’da nadir bulunan bir balık. Derin suları seven bir balık. Sanırım balık sürülerinin peşine takılarak buralara kadar gelmiş” dedi.

1.5 ton balığı ücretsiz dağıttı  Balığın ağlarını takılmasını ‘Kısa günün karı’ olarak nitelendiren Bayraktar, “Meraklısına satıp hem masrafımızı hem de çalışanların yevmiyelerini çıkaracağız” diye konuştu. Kaptan Bayraktar, köpek balığıyla birlikte yakaladığı bir buçuk tona yakın balığı ise ücretsiz dağıttı.
 

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.