![]() |
Sac Kavurma |
Post Reply ![]() |
Author | |
Fırtına ![]() Moderator ![]() ![]() Joined: 11-09-2008 Location: Turkey Status: Offline Points: 689 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 25-06-2009 at 15:48 |
![]() Malzemeler:
1 Kg Kuşbaşı Et 5-6 Adet Yeşil Biber 4 Adet Domates 2 Adet Soğan Yapilisi: Etlerimizi sacta kisik ateste pisirelim.Etlerimiz piştikten sonra,doğramış olduğumuz Soğanı,Biberi,Domatesi ekliyoruz.Bir müddet daha bu şekilde pisiriyoruz.En sonada tuzumuzu ekledikten sonra sac kavurmamizi Afiyetle servis yapabiliriz.... |
|
![]() Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |