Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar Güvenliği / Computer Security > Güvenlik / Security Makaleleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - PCI DSS hakkinda ucretsiz goruntulu kaynak !
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

PCI DSS hakkinda ucretsiz goruntulu kaynak !

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
megabros Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge

Kayıt Tarihi: 08-06-2009
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 752
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı megabros Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: PCI DSS hakkinda ucretsiz goruntulu kaynak !
    Gönderim Zamanı: 08-06-2009 Saat 14:30

PCI DSS(Veri guvenligi standarti) konusunda kaynak sıkıntısı cekiyorsaniz Master Card tarafindan uygulanan ucretsiz ve birinci elden yetkin kisilerin anlatimi ile “The PCI Merchant Education Program” i takip edebilirsiniz.

Bilgi guvenligi ve ilgili konularda calisan arkadaslarla gorusmelerimde PCI konusunda firmalarin bu standarti yeteri kadar ciddiye almadiklarini, otesinde konu hakkinda yeterli bilgilerinin de olmadigini goruyorum. Yaklasik 5-6 ay oncesine kadar benim icin de muaamma olan bu standart hakkinda uzun suredir okuyorum ve kendi sirketim icin ilgili projelere katkida bulunuyorum. Zamanla burada eksik gordugum konularla ilgi yazmaya baslayacagim.

Unutmamak gerekir ki standar, kanun ve duzenlemeler bilgi guvenligi konusunun sirketlerdeki en iyi destekcileridir. Bunlara uyalim, uymayanlari uyaralim

* An introduction to the PCI Security Standards Council * A Detailed Look at the PCI DSS Requirements * A Merchant’s Journey Toward Compliance * Understanding Account Data Compromise * Preparing for a Successful PCI Assessment, Lessons from the Field * Reducing Your Risk: A Look into PCI Vulnerability Scanning * Security and the Payments System * Compliance Validation and Beyond * A look into the New Self Assessment Questionnaire

Saygılar..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.158 Saniyede Yüklendi.