Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Off-Topic > Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - 400 yıllık kedi !!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

400 yıllık kedi !!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
manolya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-11-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 106
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı manolya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 400 yıllık kedi !!!
    Gönderim Zamanı: 23-04-2009 Saat 18:31
 
 
 
Duvarın arkasından 400 yıllık kedi çıktı!

İngiltere'de bir evin duvarının arkasından bundan 400 yıl önceye ait olduğu saptanan kedi mumyası bulundu.

Pençeleri, dişleri ve hiç değişmemiş şekliyle, onun bir kediye ait olduğunu bulmakta hiç de zorlanmadılar. Bundan 400 yıl öncesine ait olduğu tespit edilen kedi mumyası, İngiltere'nin Devon kentinde bir evin iki duvarının arasında bulundu.

Evi satın alan cenaze müdürü Richard Parson, komşularından öğrendiği kadarıyla  kedinin bundan 20 yıl önce bulunduğunu ancak o sırada evde oturanların onu banyo duvarının arasına yerleştirdiklerini söylüyor.

Adam, kedi mumyasının ürkütücü görünümü hakkında "Gerçekten korkunç görünüyor. Mumya olması ve bunca yıl o duvar arasında kalması onu daha da ürkütücü kılıyor, hiç kuşkusuz. Bu kedi, normal bir kediden çok daha büyük" açıklamasında bulunuyor.

"400 yıl önce insanlar duvarların arkasına canlı canlı kediler koyarmış. Bu sayede cadıları başlarından kovduklarına inanıyorlarmış. Sanırım işe yaramış. Yıllardır bu kasabada yaşıyoruz, bir tane bile cadı görmedik" diye gülümseyerek anlatıyor, adam.

Batıl inançları olan bir adam olmadığını da sözlerine ekleyen Parson, yine de kedi mumyasının mitolojik hikayesinden etkilendiğini belirtiyor.



Düzenleyen manolya - 23-04-2009 Saat 18:33

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.191 Saniyede Yüklendi.