Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Ailenin koruyucu meleği !!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Ailenin koruyucu meleği !!!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ailenin koruyucu meleği !!!!
    Gönderim Zamanı: 17-03-2009 Saat 13:43
 
 
 
 
Vestel Ürünleri Ailenin “Koruyucu Meleği”.

Türkiye’nin teknoloji devi Vestel, “ileri teknoloji ile hayatı kolaylaştırma” misyonunu yeni reklam kampanyasıyla destekliyor. “Teknolojide dönüşüm başlıyor” mesajı ile başlayan televizyon reklamlarını Vestel ürünlerinin dev robotlara dönüştüğü ürün filmleri izliyor.

Vestel’in yeni reklam kampanyasıyla ilgili konuşan Vestel İletişim Müdürü Tuğba Saygıoğlu, “Her alanda yenilikçiliğe odaklanan bir kurum olarak, yeni dönem reklam stratejimizi tüketiciyle dost teknolojiler üzerine kurguladık. Yeni reklam filmlerimiz, prodüksiyonu, görsel zenginliği ve konsepti ile Vestel’in yenilikçi yüzünü farklı bir boyutta yansıtıyor” dedi.

Vestel, yeni reklam kampanyasında insanüstü teknolojiye sahip, ancak bir makineden beklenmeyecek insani özellikler gösteren ürün robotları ile tüketiciye ulaşıyor. Birlikte yaşadıkları ailelerin hayatını teknolojileriyle kolaylaştırmakla kalmayıp onlar için bir nevi “koruyucu melek” olan ve Vestel ürünlerinden dönüşen robotların maceraları üzerine kurgulanan yeni reklam filmi serisi, Vestel’in dost teknolojilerine dikkat çekiyor.

“Teknoloji ve sıcaklık mesajlarını biraraya getiriyoruz”
Saygıoğlu, beyaz eşya ve elektronik sektöründe genellikle birbirini dışlayan kavramlar olarak kabul edilen teknoloji ve sıcaklığı biraraya getirdiklerini belirterek, “Yeni reklam filmlerimizde, ürünlerimizin teknolojik üstünlüklerine vurgu yaparken bir yandan da onlarla kurulan duygusal temasa dikkat çekiyoruz” dedi.

Prodüksiyonda Oscar’lı ekip imzası
Güzel Sanatlar Saatchi&Saatchi reklam ajansının yaratıcı ekibi tarafından kurgulanan reklam serisinin teaser filmi, Londra merkezli dünyanca ünlü görsel efekt stüdyosu Lola Productions tarafından hazırlandı. Filmin yaratıcıları Hollywood’un yakından tanıdığı iki isim: Grahame Andrew ve Rob Harvey. Filmin görsel efektlerini hazırlayan Grahem Andrew, Ridley Scott’ın Gladyatör filmiyle Oscar ve BAFTA ödüllerinin sahibi olurken Enemy of The State ve Babe Pig in the City filmleriyle de Emmy ödülüne layık görülmüştü. Filmin kurgusu ise Gladyatör filminde de imzası bulunan Rob Harvey’in. Lola’nın aynı ekibi şu anda, Oscar ve BAFTA ödüllü yönetmen Terry Gilliam’ın 2009’da gösterime girecek 70 milyon dolar bütçeli fantastik filmi “The Imaginarium of Doctor Parnassus” için çalışıyor.

Devam filmlerinin prodüksiyon aşamasında ise konusunda dünyanın tanınmış reklam prodüksiyon şirketlerinden Unexpected Productions ile Türkiye’den First Unit beraber çalıştı. Filmin çekimleri dünyada pek çok önemli işe imza atan Alexander Kiesl ve Steffen Hacker’ın yönetmenliğinde gerçekleştirildi. Filmlerin görüntü yönetmenliğini İngiliz Simon Coull üstlenirken prodüksiyon aşamasında İngiliz, Alman ve Türk’lerden oluşan 100’e yakın kişi görev aldı.

Künye

Reklamveren Yetkilisi: Tuğba Saygıoğlu, Berna Aşkın
Ajans : Güzel Sanatlar Saatchi&Saatchi
Marka Takımı : Yaratıcı Yönetmen - Atakan Sevgi
Metin Yazarı - Gökhan Atasoy, Volkan Yanık, Kaan Ertüz
Sanat Yönetmeni - Latif Çetinkaya, Selen Çatılı Alper, Kadriye Gümüş
Müşteri İlişkileri Direktörü - Pınar Dülgerler
Müşteri İlişkileri - Gülsevin Dağezen, Merve Çevik
Stratejik Planlama - Spark, Yelda Kalaycıoğlu, Zeynep Karahan
Medya Planlama/Satınalma - Zenithmedia
Ajans Yapımcısı - Zeynep Bildirgen
Yapımevi - First Unit
Müzik - Atakan Ilgazdağ

Prodüksiyon Firmaları: Teaser Filmi-Lola Productions
Ürün Filmleri-Unexpected Productions ve First Unit
Yönetmen : Teaser Filmi-Grahame Andrew ve Rob Harvey
Ürün Filmleri-Alexander Kiesl ve Steffen Hacker

Kaynak

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.