Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Meira için 6 milyon avro!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Meira için 6 milyon avro!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
savage_team Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-01-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 291
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı savage_team Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Meira için 6 milyon avro!
    Gönderim Zamanı: 21-02-2009 Saat 11:09

Meira%20için%206%20milyon%20avro!

Meira için 6 milyon avro!

Dev doğalgaz şirketi Gazprom'un
desteğini arkasına alan Zenit, Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira için Galatasaray'a nakit ödemek koşuluyla 6 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği öne sürülüyor. Milliyet gazetesindeki habere göre Zenit'in Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın, Portekiz Milli Takımı forması da giyen 30 yaşındaki Meira'yı çok beğendiği ve mutlaka kadrosunda görmek istediği ifade ediliyor.

Timoschtschuk'un yerine

Zenit yönetiminin, Rusya'da transferin iki gün sonra bitecek olması nedeniyle Galatasaray'dan acil bir karar vermesini istedikleri kaydedildi. Rusya'da yayımlanan Sovietski Deporte gazetesi, Advocaat'ın, Meira için çok ısrarlı olduğunu yazdı. Haberde, Zenit'in iki gün içinde bu transferi sonuçlandırmak zorunda olduğuna dikkat çekilerek, Galatasaray'ın vereceği kararın sabırsızlıkla beklendiği ifade edildi. Sovietski Deporte, iki gün süre verilen sarı-kırmızılı kulübün, 6 milyon euroluk teklifi kabul etmesi halinde Fernando Meira'nın hemen Rusya'ya giderek Zenit'le sözleşme imzalayacağını da yazdı.

Bu arada Zenit'in hocası Advocaat'ın sezon sonuda Bayern Münih'e gitmesi kesinleşen Ukraynalı Anatoli Timoschtschuk'un yerini Meira ile doldurmak istediği ve yönetimden gerekirse bonservis için 6 milyon euronun üzerine çıkılmasını talep ettiği vurgulandı.

Kaynak

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.158 Saniyede Yüklendi.