Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - LCD'de son nokta  !!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

LCD'de son nokta !!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: LCD'de son nokta !!!
    Gönderim Zamanı: 04-02-2009 Saat 16:52
 
 
 
 
 
Parmaktan daha ince, ekranı her açıdan aydınlatan canlı renklere sahip ultra ince bir LCD TV

En ince noktasında yalnızca 9,9 mm kalınlığı ve 9,9 kg ağırlığıyla, şimdiye kadarki en ince LCD.

İnceliğinin sırrı yenilikçi Edge LED teknolojisinden geliyor.

Standart LCD TV'ler doğrudan ekranın arkasında bulunan bir arka ışığı kullanır. ZX1 LED'leri kenar boyunca yerleştirir ve her taraftan aydınlattığı gibi daha az yer kaplıyor.

Sonuç, duvara monte edilebildiği gibi standında da son derece şık duran ve ekranı her açıdan aydınlatan canlı renklere sahip ultra ince bir LCD TV.

Kablo mu dediniz?

Dahili BRAVIA 1080 Wireless özelliği sayesinde, BRAVIA ZX1 ile alandan daha fazla tasarruf edebilirsiniz. Yeni kablosuz HD teknolojisi sayesinde kablolar görünmeyecek şekilde gizlenmiştir.

TV seti ile gelen ayrı bir Medya Alıcısı, odada herhangi bir yerde bulunan Blu-ray Disc™ oynatıcısı, PLAYSTATION®3 veya diğer HD aygıtlarının sinyallerini ZX1 LCD ekranına iletir.

Ultra hızlı bir kablosuz bağlantı olan BRAVIA 1080 Wireless, sıkıştırılmamış ses ve görüntü sinyalini gerçek zamanlı olarak taşır, böylece aksiyonun hiçbir anını kaçırmazsınız.


Mükemmel görüntü

ZX1 yalnızca harika görünmez, yüksek performanslı görüntü işleme özelliklerine de sahip.

BRAVIA ENGINE 2, ekranda gördüğünüzü görüntüyü oraya ulaşmadan geliştirir ve mükemmelleştiriyor. Sonuç, süper renk, netlik, derinlik ve ayrıntıda gizli. Görüntü o kadar gerçeğe yakındır ki, televizyon izlediğinizi unutursunuz.

Spor tarafları, film meraklıları ve kendini oyunlara adayanlar için, Motionflow 100Hz bazen yüksek oktanlı aksiyon sahnelerinde gördüğünüz görüntü bulanıklığını ve titremeyi de giderir.


Küçük ayrıntılar


Nereye yerleştirilirse yerleştirilsin, BRAVIA ZX1 duvarda, stant ile veya masa üstünde harika görünüyor.

Resim Çerçevesi Modu LCD ekranı bir sanat eserine dönüştürüyor. TV izlemediğiniz zamanlarda, bir düğmeye bastığınızda TV'niz bir fotoğraf çerçevesine, tabloya veya slayt gösterisine dönüyor.

Uzaktan kumandayı doğrudan TV'ye ve Medya Alıcısı'na yöneltmeden bunlara kumanda etmenizi sağlayan RF uzaktan kumanda sayesinde, tüm Blu-ray Disc™ ve DVD oynatıcılarınızı gözden uzak bir yere yerleştirebilirsiniz.

Hem açıkken hem de kapalıyken harika görünen en ince Full HD yıldızı BRAVIA ZX1 Serisi, kesinlikle herkesi hayran bırakıyor...

Kaynak

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.160 Saniyede Yüklendi.