Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Böyle maç görülmedi! 33-1
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Böyle maç görülmedi! 33-1

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Böyle maç görülmedi! 33-1
    Gönderim Zamanı: 06-01-2009 Saat 14:20
 
 
 
 
Yalova'lı Fatih Bektaş isimli futbolcu, bir maçta 18 gol atarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye aday oldu.

Yalova bir ilke ev sahipliği yaptı. Bugüne kadar bir maçta, bir futbolcu tarafından atılan en çok gol sayısı 16 golle Mavikent Belediyespor'lu futbolcu Murat Doğan'a aitti. Bu futbolcu yaklaşık 1 yıldır elinde tuttuğu bu rekoru Yalova'lı genç oyuncu Fatih Bektaş'a kaptırdı.

Yalova'da, 2. Amatör Genç Ligi'nde İdmanocağı ile Fıstıklı Gençlikspor arasında oynanan karşılaşmada adeta gol sağnağı ve bir rekor yaşandı. İdmanocağı forması ile sahaya çıkan Murat Bektaş isimli futbolcu, karşılaşmanın ilk yarısında rakip kaleye 8 gol attı. Adeta şoke olan Fıstıklı Gençlikspor'lu oyuncular, ikinci yarıda da Fatih Bektaş'ı durduramadı. Adeta gol olup rakip kaleye yağan Bektaş, ikinci yarıda ise 10 gol attı.

Toplam bir maçta 18 gol atan Fatih bu sayıyla 2007 yılında Mavikent Belediyespor forması ile attığı 16 golle Guinness Rekorlar Kitabına giren Murat Doğan'ı da tahtından etti. Takım yöneticisi Faik Aydın, rekorun tescili için Guinness Türkiye yetkililerine başvuracaklarını söyledi. Öte yandan 33-1 gibi bir skorla biten karşılaşma Türkiye'nin en fazla gol atılan karşılaşmaları arasına girmeyi başardı.
 

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.145 Saniyede Yüklendi.