Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Kafası rahat değilse F.Tekke gider
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Kafası rahat değilse F.Tekke gider

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kafası rahat değilse F.Tekke gider
    Gönderim Zamanı: 21-03-2006 Saat 23:26
Trabzonspor'da Kaptan Fatih Tekke'nin yerel bir gazeteye yaptığı, "Sezon sonunda veya gelecek sezon mutlaka Avrupa' ya gideceğim. Kafa olarak çok yoruldum" açıklaması, Trabzonspor' da tartışma yarattı. Fatih'e cevap gecikmeden gelirken, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, "Trabzonspor' da forma giymek istemeyen oyuncuyu Kaptanımız olsa bile zorla tutamayız. Bu formayı giymek için canını bile verecek binlerce futbolcu var" dedi.

Zeyyat Kafkas, Fatih'in yönetim kuruluna bugüne kadar böyle bir beyanda bulunmadığını, kendilerinin de Fatih' in düşüncelerini gazeteden okuduklarını belirterek, "Eğer gerçekten böyle bir düşüncesi varsa, kendisi Trabzonspor' daki misyonunu tamamladığını düşünüyorsa görüsülür. Yönetim Kurulumuz' un göreve geldiğinden bu yana uyguladığı bir düşüncesi var. Trabzonspr' da oynamak istemeyen, formasını giymek istemeyen, kafa olarak, beyin olarak, mantalite olarak Trabzonspor' da oynamaya hazır olmayan oyuncuyu, zaten kadromuzda görmek istemiyoruz. Eğer kaptanımızın böyle bir düşüncesi varsa,  sezon sonu gelir, yönetim kurulu öncelikle Trabzonspor' un menfaatlerini gözününe alarak gerekeni yapar. Trabzonspor forması, dünyada marka olmuştur. Bu formayı giymek için dünyada canını verecek binlerce futbolcu vardır. Kaptanımız veya başka bir futbolcumuz, burada mutlu değilse, gitmek istiyorsa yönetim kurulu olarak takımın menfaatleri doğrultusunda karar veririz. Fatih Tekke çok değerli bir oyuncu ve Avrupa' nın en önemli golcülerinden biridir. Ama bunlar bizim için hiç önemli değil. Bizim için öncelikle Trabzonspor' un menfaatleri gelir. Eğer kafa olarak burada daha oynamak istemiyorsa kendisine mutlaka yardımcı oluruz" diye konuştu.

Camiaya Nasihat

Kafkas, Samsunspor maçında elde edilen galibiyetle zor bir engeli daha aştıklarını belirterek, "Oyun olarak pet tatmin edici olmasa da ortaya konulan kazanma hırsı ve alınan üç puan üçüncülük yolunda önemliydi. Özellikle UEFA Kupası yolundaki rakiplerimizin puan kaybıyla avantajlı bir konuma geçtik. Kalan 9 maç da derbi niteliğinde olacak. Yapılacak en ufak hatanın telafisi, haftalar ilerledikçe daha zor olacak. Kendimizi işimize daha fazla konsantre etmeliyiz. Camia olarak gü zel oyundan çok galibiyetlerle mutlu olmasını bilmeliyiz. Zor bir dönemden geçmemize rağmen çabuk toparlandık. Zaman geçtikçe güzel futbol izleyeceğimiz günler de gelecektir. Takımımıza zaman tanıyalım. Genç ekibimiz gün geçtikçe daha fazla göze hoş gelen bir oyun ortaya koyacaktır. Kötü sonuçlar dahi yaşasak bu ekip bu inançla çalıştığı sürece biz her zaman yanlarında olacağız. Trabzonspor gelecek yılın moral ve özgüven altyapısını hazırlayıp, önümüzdeki sezon daha büyük hedefler peşinde koşacaktır" diye konuştu.

Zeyyat Kafkas, 7 günde 3 maç oynayacakları zorlu bir döneme girdiklerini ifade ederek, "Kayseri Erciyesspor, Galatasaray maçında ortaya koyduğu mücadele ile iyi oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu bize gösterdi. Üçüncülük için oynayan Kayseri seyircisi önünde oynayacak olmamız da maça daha sakin hazırlanmamız gerektiğini ortaya koyuyor. Atmosferi ve tansiyonu çok yüksek bir maç bizi bekliyor. Oyuncularımızın taktik ve teknik yeterliliğinin yanısıra kendilerini psikolojik olarak karşılaşmaya iyi hazırlarlayacağını sanıyoruz" diye konuştu. Trabzonspor, bir günlük iznin ardından Erciyesspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı iki antrenmanla başlayacak.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.176 Saniyede Yüklendi.