Bilginin Adresi Homepage
Forum Home Forum Home > Donanım & Hardware > Network
  New Posts New Posts
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

REKLAM ALANI

El dokuma Konya Kilim, Kayseri Kilim, Antik Milas Halı, Antik Yörük Kilim, Hint Kilim

Konya Kilimleri Kayseri Kimleri Yörük İran ve Antika Kilimler Hint Kilimleri

Yeni ve 2. El İnşaat Yapı Malzemeleri

Masa iskele, Beton Paspayı, Kalıpaltı iskele, Güvenlikli iskele

Fayer İnşaat Ergenekon İnşaat


AirTies RT-206 -205 ve diğer modeller için port açma

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Message
kral View Drop Down
Administrator
Administrator
Avatar

Joined: 08-03-2006
Status: Offline
Points: 930
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kral Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: AirTies RT-206 -205 ve diğer modeller için port açma
    Posted: 04-01-2009 at 21:42
 
AirTies RT-206 Modemlerde Port ayarlarini yapmak için internet tarayıcınızda (internet explorer vb.) http://192.168.2.1 yazarak modeminizin setupına giriniz.
 
Size Kullanıcı Adı ve Şifre soracaktır,
Kullanıcı adı: admin
Şifre: ttnet girip, Tamam tıklayın.
 
Çıkan Menünün sol tarafındaki pencereden NAT ve onun altından Port Yönlendirme seçin. Aşağıdaki gibi doldurun. Kaydet tıklayın.
 
 
 
 
İşlem tamamdır.


Edited by kral - 04-01-2009 at 21:48
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaştıracaktır.
Back to Top
S3Z3R View Drop Down
Moderator
Moderator
Avatar

Joined: 31-03-2007
Status: Offline
Points: 822
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote S3Z3R Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04-01-2009 at 21:48
Paylaşım için teşekkürler kral 
Back to Top
dogukanxz3 View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye


Joined: 14-02-2009
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dogukanxz3 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14-02-2009 at 19:07
Teşekkür Ederim Fakat Ben Bunu Knight Online Server için Yapıcam Ama Olmadı Bi yardımcı Olurmusunz... :( Şimdiden Teşekkürler
Back to Top
invertor View Drop Down
Security Professional
Security Professional
Avatar
İnventor

Joined: 18-01-2008
Status: Offline
Points: 3332
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote invertor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21-03-2009 at 23:29
Originally posted by dogukanxz3 dogukanxz3 wrote:

Teşekkür Ederim Fakat Ben Bunu Knight Online Server için Yapıcam Ama Olmadı Bi yardımcı Olurmusunz... :( Şimdiden Teşekkürler
 
Oyun hakkında bilgim olmadığı için kısaca  port nasıl bulunur ve açılır özetliyeyim ; Öncelikle oyunu açın akabinde  Başlat-Çalıştır' a  cmd  yazıp çalıştırın   oyunun hangi portları kullandığına bakın. Bu portları  yukarıdaki örneği baza alarak   uygularsanız sorununuz çözülecektir.
Back to Top
tortured View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye
Avatar

Joined: 29-08-2009
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tortured Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29-08-2009 at 07:06

Benimde tam tersi işlemi yapmam gerekmede,yani kapatmam gerekiyor :) Acaba NAT Devre Dışı sekmesini tıklasam kapatmış mı olurum ?

Back to Top
invertor View Drop Down
Security Professional
Security Professional
Avatar
İnventor

Joined: 18-01-2008
Status: Offline
Points: 3332
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote invertor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29-08-2009 at 10:07
Originally posted by tortured tortured wrote:

Benimde tam tersi işlemi yapmam gerekmede,yani kapatmam gerekiyor :) Acaba NAT Devre Dışı sekmesini tıklasam kapatmış mı olurum ?

Açık olan portların karşısında, etkin yazan yerlerin işaretleri kaldırıp kaydet demeniz  yeterlidir.

Back to Top
bluser View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye


Joined: 01-11-2009
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bluser Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01-11-2009 at 22:53

mrba  sipru adında bir program var duymuşsunuzdur onun için de 5060 6060 portlarını açmak gerekyo ama bn sizin bu ddiğinizi denedim olmadı.yardımcı olursanız cok sevinirim

Back to Top
kral View Drop Down
Administrator
Administrator
Avatar

Joined: 08-03-2006
Status: Offline
Points: 930
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kral Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03-11-2009 at 22:37
Originally posted by bluser bluser wrote:

mrba  sipru adında bir program var duymuşsunuzdur onun için de 5060 6060 portlarını açmak gerekyo ama bn sizin bu ddiğinizi denedim olmadı.yardımcı olursanız cok sevinirim

 
Burada anlatılanın aynısını uyguluyorsanız modemden portu açmışsınız demektir.
 
Eğer frewall kullanıyorsanız "internet security yazılımlarında mevcut" sipru oyununa firewallden izin vermeniz gerekir aksi takdirde modemden port açmanız bir işe yaramaz.
 
 
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaştıracaktır.
Back to Top
FearMachine View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye


Joined: 24-01-2010
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote FearMachine Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24-01-2010 at 16:20
admin ve şifresi bu modemlerde hep aynımı yoksa  nası
Back to Top
kral View Drop Down
Administrator
Administrator
Avatar

Joined: 08-03-2006
Status: Offline
Points: 930
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kral Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24-01-2010 at 16:35
Değiştirmemişseniz bu modellerde  standarttır
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaştıracaktır.
Back to Top
FearMachine View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye


Joined: 24-01-2010
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote FearMachine Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25-01-2010 at 16:05
verdıgınz link'e tıkladım  admin ve  şifresini yazdım ama  resimde koydugunz gıbı ekran bır turlu gelmıyor  ortak ağ kullanıyorm ondan olabilirmi
Back to Top
kral View Drop Down
Administrator
Administrator
Avatar

Joined: 08-03-2006
Status: Offline
Points: 930
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kral Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25-01-2010 at 18:47
ekran görüntünüzü  ve modeminizin modelini eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaştıracaktır.
Back to Top
FearMachine View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye


Joined: 24-01-2010
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote FearMachine Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25-01-2010 at 19:37
Resimde Modeli ve adı yazıor burdan sonrası gelmıyorrrr


Edited by FearMachine - 25-01-2010 at 19:40
Back to Top
kral View Drop Down
Administrator
Administrator
Avatar

Joined: 08-03-2006
Status: Offline
Points: 930
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kral Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25-01-2010 at 20:19
 
Standart olarak;
Kullanıcı adı  : admin 
Şifresi  değişmemişse   ttnet 
 
Not:
Birde şifre kısmına hiç birşey yazmadan girmeyi deneyin
 
Eğer kurulumda şifresini değiştirmişseniz  ve bilmiyorsanız modemi fabrika ayarlarına döndürüp "şifreyi sıfırlayıp" yeniden kurmanız gerekir


Edited by kral - 25-01-2010 at 20:22
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaştıracaktır.
Back to Top
FearMachine View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye


Joined: 24-01-2010
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote FearMachine Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25-01-2010 at 20:26
Tskkrlr denıyecegm hızlı gırmesı lazım dımı arayüze
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.125 seconds.