Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yaşama Dair > Elektronik Kitap & E-Book
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - En Çok Satılan kitaplar (E-kitaplar)
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

En Çok Satılan kitaplar (E-kitaplar)

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: En Çok Satılan kitaplar (E-kitaplar)
    Gönderim Zamanı: 01-12-2008 Saat 11:06

Da Vinci Şifresi


Harvard Üniversitesi Simge-Bilim Profesörü Robert Langdon, Paris’te iş gezisindeyken, gece yarısı, Louvre’un yaşlı müdürünün ölü bulunduğu haberini alır. Langdon ve yetenekli Fransız kriptoloji uzmanı Sophie Neveu, cesedin etrafındaki izleri takip ederek bu garip esrar perdesini araladıkça, ipuçlarının onları Da Vinci’nin tablosuna götürdüğünü keşfederler. Büyük usta bu sırrı herkesin görebileceği bir yere, ünlü eseri Mona Lisa tablosunun içine gizlemiştir. Langdon bu garip bağlantıyı açığa çıkarınca tehlike artar. Cinayete kurban giden müze müdürü de, Sir Isaac Newton, Botticelli, Victor Hugo, Da Vinci ve aralarında diğer ünlülerin de bulunduğu gizli bir kuruluş olan Sion Manastırı Derneği’nin bir üyesidir. Langdon, aydınlatmaya çalıştıkları bu tehlikeli sırrın yüz yıllardır tarihin derinliklerinde gizlendiğinden şüphelenir. Böylece Paris ve Londra sokaklarında amansız bir kovalamaca başlar. Langdon ve Neveu, kendilerini, atacakları her adımı önceden bilen esrarengiz olduğu kadar da çok zeki olan bir adamla karşı karşıya bulurlar. Eğer bu karmaşık bilmeceyi çözemezlerse Priory’nin büyük yankılar uyandıracak bu çok eski gerçeği ebediyen kaybolacaktır.
http://rapidshare.com/files/72487766…ci_Sifresi.pdf

Kurtlar İmparatorluğu-Jean-Christophe GRANGÉ


Gerçekten etkileyici bir yazar.”The Guardian
“Grange güçlü bir kalem. Onu seviyorum.”Anita Brookner, The Spectator
“Eleştirilere, mantığa, gerçeğe meydan okuyan bir kitap…”The Washington Post
“Paris’te sokak sokak, cadde cadde yaşanan bir kedi-fare oyunu… İstanbul’a kadar süren ve Nemrut Dağı’nda sona eren bir kaçma-kovalamaca… Jean-Chritophe Grance’ye yaraşır bir kitap.”Le Monde
Seri cinayetlere, uyuşturucu kaçakçılığı, Strasbourg-Saint-Denis’deki küçük Türkiye, Fransız polisindeki iç hesaplaşmalar, tıbbın karanlık amaçları alet edilmesi.
Paris’i kana boyayan Türk mafyası. Kızıl Nehirler’in, Taş Meclisi’nin ve Leyleklerin Uçuşu’nun yazarı Grange’den yine çarpıcı, yine soluk soluğa bir roman…
http://rapidshare.com/files/72487700…rlu__287_u.rar

Yüz Okuma Sanatı


Yüz okuma sanatının tarihi gelişimi
http://rapidshare.com/files/72493832…uma-sanati.pdf

 

Atatürk ve Kayıp Kıta MU



Lozan Antlaşması’nın imzalandığı günlerde Atatürk halka şöyle sesleniyordu."…Haksızlığın ve küstahlığın bundan fazlası olmaz. Ermenilerin bu feyizli ülkede hiçbir hakkı yoktur. Memleketimiz sizlerindir, Türklerindir. Bu memeleket tarihte Türktü; halde Türktür ve sonsuza kadar Türk olarak yaşayacaktır. Gerçi bu güzel memleket kadim asırlardan beri çok kere istilaya uğramıştı. Aslında ve en başında Türk ve Turani olan bu ülkeleri İraniler zaptetmişlerdir. sonra (ülke) bu İranileri yenen İskenderin eline düşmüştü. Onun ölümüyle mülkü taksim edildiği vakit Adana Kıtası da Silifkelilerde kalmıştı. Bir aralık buraya Mısırlılar yerleşmiş, sonra Romalılar istila etmiş, sonra Şarki (doğu) Roma yani Bizanslıların eline geçmiş, daha sonra Araplar gelip Bizanslıları kovmuşlar. En nihayet Asya’nın göbeğinden tamamen Türk soyundan ırkdaşları buraya gelerek memleketi asıl ve eski hayatına yeniden kavuşturdular. Memleket nihayet asıl sahiplerinin elinde kaldı. Ermenilerin, vesairenin burada hiçbir hakkı yoktur; bu bereketli yerler koyu ve öz Türk memleketidir…"
http://rapidshare.com/files/72490198…MU.PcMaKeR.rar

Yusufçuk Gece Gelir



Melissa P. ilk romanı Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi’yle uluslararası tüm kitap listelerinde, daha 18 yaşına basmadan, 2 milyon adeti aşkın satış rakamlarıyla bir rekor kırdı. Bu, onun sabırsızlıkla beklenen ikinci romanı…Saplantılı bir aşk. Şiddetli bir tutku. Çarpıcı bir yetenek. Ve geceleri yusufçuk kılığında gezen bu gizemli kız… Yusufçuk Gece Gelir, edebiyat dünyasında son on yılın en çok yankı uyandıran yazarının sıra dışı yeni romanı.2003 yılında Melissa P. , aykırı, kışkırtıcı, sınırları zorlayan, şiirsel romanı Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi’yle tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Bu kitabı göklere çıkaranlar da olduğu gibi yerin dibine sokanlar da oldu. Ama hiç kimse kayıtsız kalmadı.Papa’dan yasal uyarılar alması, çılgın hayranlarının kitapçıların yağmalaması, muhafazakar kurumların tehditkar tavırları, Melissa taraftarı ve Melissa karşıtı köşe yazarlarının polemikleri, kültürel bir sivil savaş yaratmış, Melissa P.’nin Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi adlı romanını en çok satılanlar listesinden bir numaraya yerleştirmiştir. İki yıl boyunca bu başarı, Japonya’dan Amerika’ya, Türkiye’den Almanya’ya birçok yabancı ülkede de devam etti.Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi, Türkiye’de 200.000 adet satıldı, hala satılıyor. Hakkında birçok kişi yazdı, konuştu, hala konuşuluyor. 30 dilde, 41 ülkede yayımlandı. İtalya ve Almanya’dan sonra en çok Türkiye’de sattı."Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi" yayınlandığında ülkemize gelen Melissa, "Yusufçuk Gece Gelir" yayınlandıktan sonra da gelecek.Yusufçuk Gece Gelir adlı romanıyla yeniden tüm listeleri altüst etmeye hazır Melissa P., bu kitabıyla kuralları bir kez daha yıkacak.Eğer onu tanıdığınızı zannediyorsanız bir kez daha düşünün!
http://rapidshare.com/files/72487684…Gece_Gelir.pdf

Bu İşte Bir Yalnızlık Var

Yanlış bir aşk, terk edilmişliğin hüznü, müziğin eşlik ettiği hayaller, parasızlıkla sarsılan hayatlar ve bitmeyen mutluluk arayışları. İlk romanı Git Kendini Çok Sevdirmeden’le büyük beğeni toplayan Tuna Kiremitçi, bu sefer bir müzisyenin dünyasını anlatıyor. Memet Olcay’ın gücünü ve zayıflığını, pazar günleri buluştuğu kızıyla yeniden keşfettiği İstanbul’u, ortadan kaybolan arkadaşını ararken bulduğu aşkı ve yaptığı o ilk besteyi… Romanın bir tarafında bütün endamıyla hayat duruyor; öteki tarafında da elinde çalgısıyla tek başına bir adam.

http://rapidshare.com/files/72487697…_Kiremit_i.rar

Leyleklerin Uçusu-Jean-Christophe GRANGÉ

Göçmen kuşlardır leylekler. Her bahar Avrupa’ya gelir, yaz sonunda tekrar Afrika’ya doğru yola çıkarlar. Ama bu yıl geri dönmeyecekler.. Louis Antioche’un kayıp leyleklerin sırrını çözmek için çıktığı yolculuk kısa sürede kabusa dönüşür. Parçalanmış cesetler, nereden çıktığı belli olmayan katiller… Arayışı onu, Bulgaristan’daki Çingene mahallerinden işgal altındaki toprakların güneşte kavrulan kibutzlarına, Orta Afrika Cumhuriyeti’nin balta girmemiş ormanlarından Kalküta’nın araka sokaklarına kadar götürecektir. Hatta cehenneme kadar..Sınır tanımayan bir hayal gücü, kusursuz bir kurgu, tüyler ürpertici şiddet sahneleri, nefes nefese bir gerilim. Jean-Christophe Grange’yi bu tarzın zirvesine çıkaran, Kızıl Nehirler’i dünya çapında bir başarıya ulaştıran bu nitelikler, Leyleklerin Uçuşu’nda da var.Korkutucu bir yolculuk, şaşırtıcı bir kitap!“Kızıl Nehirler ve Taş Meclisi’ni okudum. İnanıyorumki biz polisiye roman yazarları çok sağlam, sıkı, sarkmayan, soluk soluğa okunan bir kurguyla, edebiyatın temel işlevi olan insan benliğine yolculuğu gerçekleştirebiliriz.

http://rapidshare.com/files/72487699…U_u__351_u.pdf

Siyah Kan-Jean-Christophe GRANGÉ



J. C. Grangé yine işbaşında. 2003 yılında çıkardığı romanı "Kurtlar İmparatorluğu"yla hem dünyada hem de ülkemizde ününe ün katan Grange yeni kitabıyla Türkçe’de. Yine kanlı, yine delice, yine korkutucu bir roman var karşımızda: "Siyah Kan".Yazarın bir yıl gibi kısa bir sürede kaleme aldığı kitap serbest dalış şampiyonu bir katil ile eski paparazzi, kötülük fikrine ve kaynağına takıntılı bir gazeteciyi karşı karşıya getiriyor. Katil hapiste… Ama daha önce Kamboçya, Tayland, Malezya’da kan dökmüş. Kadınların kanı… Gazetecinin onunla temasa geçmek için oynadığı oyun romanın temelini oluşturuyor. Ama katil bu yemi bir süre sonra yutmuyor. İşte gerçek heyecan da orada başlıyor. Kim av, kim avcı, birbirine karışıyor. Grangé hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak bir roman "Siyah Kan". Paris’ten Asya’ya doğru deliliğin sınırında bir yolculuk… Dört yüz küsur sayfalık gerilimli bir kâbus… Çok çekici… Yazarın ustalığı kendini bir kez daha çarpıcı bir şekilde gösteriyor. "Siyah Kan"ı okurken kötülüğün ve kötülerin dünyasına doğru nefes nefese bir koşu tutturduğunuzu fark ediyorsunuz. Bu çılgınca koşuya karşı k****k imkansız!

http://rapidshare.com/files/72487709…_Siyah_Kan.pdf

Kızıl Nehirler



Kızıl Nehirler Jean-Christophe GRANGÉ Dünya Edebiyatı Dizisi
BİZ EFENDİLERİZ, BİZ KÖLELERİZ.BİZ HER YERDEYİZ, HEM DE HİÇBİR YERDE,BİZ KARAR VERENLERİZ.KIZIL NEHİRLERİN HAKİMİYİZ.Kalbinize güvenmiyorsanız ya da ocakta yemeğiniz varsa, bu kitabı okumaya başlamayın. Grange’nin sınır tanımayan hayal gücü, sürekli artan gerilim, etkileyici karakterler, birbirinden korkunç cinayetler; hepsi daha ilk satırlardan itibaren size hükmedecek…“Kızıl Nehirler” sadece Fransa’da 450 000 sattı ve 20 dile çevrildi.Soluk kesen bir tempo.İnsanı hemen saran bir hikaye. Çok gerçekçi şiddet sahneleri. İki sıradışı insanın çevrinde gelişen olaylar, bir enerji…
http://rapidshare.com/files/72487728…l_Nehirler.doc


Düzenleyen invertor - 01-12-2008 Saat 11:08
Yukarı Dön
Sfinks Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 19-10-2009
Konum: Albania
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Sfinks Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14-12-2011 Saat 00:33
Linkler olmush
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.