Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > Programlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Acronis True Image Home   11 Build 8053
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Acronis True Image Home 11 Build 8053

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Acronis True Image Home 11 Build 8053
    Gönderim Zamanı: 18-09-2008 Saat 23:21
 
 
Windows XP tarzı kullanıcı arayüzü ile en pratik, kullanımı en kolay disk imaj yedekleme programı. Yedeklemeyi dosya/klasör bazında yapma, yedeklenmiş imajlardan dosya/klasör bazında geri dönme imkanı,
Sabit diskin imajını (Windows un yedeğini) windows üzerinden ve oluşturduğu boot lu cd den alabilir. XP'deyken (XP çalışırken!) image alabiliyor İçindekilerle birlikte tüm sabit diski yeniden yükler ve/veya zarar görmüş veya kaybolmuş dosyaları eski yerlerine koyar.
Alınmış sabit disk imajını başka bir PC ye dahi aktarabilir geri yükleyebilir.
Windows tan sabit disk imajını alabilir.(Imaj alabilmek için DOS tan açılış yapılması gerekmemektedir.) Imaj alma işlemini bir saat kurar gibi programlayarak siz bilgisayar başında olmadığınız zamanlarda image alabilir.
Belirli miktardaki arşivlerin bölünmesine izin verir. (oluşturacağı image dosyasını İstediğiniz boyutta parçalara bölerek diğer medyalarda saklama olanağı sağlar.)
Arşivleri şifreleme ile oluşturarak yetkisiz kimselerin oluşturduğunuz arşivlerin içeriğini görmesini engeller.
Tüm sabit diskleri ve her boyuttaki diskleri destekler.
Yeniden yükleme esnasında bölüm tipleri, dosya sistemi, boyut ve disk lokasyonlarını değiştirir.
Sabit disk sürücülerinde, ağ sürücülerinde, CD-R(W), DVD-R(W)*, DVD+R(W)*, ZIP®, Jazz® ve diğer silinebilir medyaları saklanmasına izin verir, IDE, SCSI, IEEE 1394 (FireWire), USB 1.0 / 2.0, PC kartlar arayüzü ile donanımı destekler.
Açılış CD'si ile başlattığınızda program aynı şekilde cd den çalışıyor ve dos ortamında XP menülerini ve fareyi kullanmanın şaşkınlığını ve kolaylığını yaşayarak Image alabiliyor, geri yükleyebiyorsunuz.
Norton Ghost 'tan çok daha kısa sürede image alıyor ve yüklüyor. Diskinizin bir kısmını Acronis Secure Zone (Güvnli görünmez) yapabiliyor. Boyutunu siz belirliyorsunuz. Bu kısım windowsta görünmüyor ve image dosyalarınızı buraya saklayarak yüzde yüz güvenli bir yedekleme yapıyorsunuz. Hiçbir halde aldığınız yedeğe virüs bulaşması silinmesi vs. gibi her türlü riskten korunuyor.
Periyodik olarak image alıyorsanız her seferinde sıfırdan image almanıza gerek kalmıyor çünkü program var olan eski image dosyalarınızı inceleyerek sadece diskte yapılan değişikleri üzerine kaydediyor.(Incremental imaj alma)
Harddiskinizi bir bütün olarak veya partitionlar olarak ımage ını alabiliyor. Ödül almış bir programdır. Acronis True Image bilgilerinizin gerçek sigorta poliçesidir! Sabit diskinizin, ayrık partitionaların dahi bütünleşik yedeklenmesi, sadece içeriklerinin kısmi geri dönülmesi -İşletim sistemi, Programlar, Özel bilgi ve ayarlar- . Vahim yazılım sorunları vuku bulduğunda, donanım hatalarında True Image bilgilerini korur ki konvensiyonel yedekleme sistemleri bu konumda etkisiz kalır.
 
 
Detaylı Bilgi:
Overview
Powerful Backup That is Easy to Do!
Acronis True Image 11 Home provides the maximum flexibility to ensure you are adequately protected and can recover from unforeseen events such as viruses, unstable software downloads, and hard drive failures. Create an exact copy of your PC for a full backup or backup only your important data — your choice.

Features
Backup your entire PC
Acronis True Image includes our patented disk imaging backup technology. You can copy your entire PC, including the operating system, applications, user settings, and all data. In the event of a system or disk crash, virus attack or other fatal failures you can restore the entire disk contents in minutes — no reinstallations required!
Backup your documents, music, video, photos, and e-mails
Protect your digital memories from a fatal system failure. Unlike traditional printed pictures or music CDs if your PC crashes, those memories could be lost forever without Acronis® True Image.
Protect your applications
Use Acronis® True Image to restore all the settings for Microsoft Office, iTunes, Media Player and dozens of other most popular applications!
New! Try & Decide
Test new software or browse the web in a protected, safe environment. At the end of the session, you decide whether to keep or discard the changes made to your system.
New! Security and privacy tools
Use Acronis® Drive Cleanser, File Shredder and System Clean-up utilities to protect your privacy by safely destroying sensitive data, cleaning up your system, or securely wiping the entire hard drive.
Acronis True Image gives you the power to do much more sophisticated tasks to satisfy your most advanced backup needs:

Supports Microsoft Windows Vista™

Supports 64-bit CPU

Quick backup of specific files

Backup data in specific categories

Explore backups

Create backup rules

Email notifications

Save to FTP

 
Download
 
Rar pas: www.tsbay.org
 
Mirror

Resimli anlatım için

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.188 Saniyede Yüklendi.