Bilginin Adresi Homepage
Forum Home Forum Home > Yaşama Dair > Yemek Tarifleri
  New Posts New Posts
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

REKLAM ALANI

El dokuma Konya Kilim, Kayseri Kilim, Antik Milas Halı, Antik Yörük Kilim, Hint Kilim

Konya Kilimleri Kayseri Kimleri Yörük İran ve Antika Kilimler Hint Kilimleri

Yeni ve 2. El İnşaat Yapı Malzemeleri

Masa iskele, Beton Paspayı, Kalıpaltı iskele, Güvenlikli iskele

Fayer İnşaat Ergenekon İnşaat


Çilekli Tavuk Göğsü

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Fırtına View Drop Down
Moderator
Moderator
Avatar

Joined: 11-09-2008
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 689
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Fırtına Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Çilekli Tavuk Göğsü
    Posted: 15-09-2008 at 12:59
 
 
 
 
Malzemeler;
 
1 su bardağı un

5 su bardağı süt- 1 su bardağı şeker

1 yk nişasta

1 damla sakızı

1 vanilya

1 yk margarin

Üzerine:

yarım kg çilek

1 tart jöle

Yapılışı;

damla sakız,vanilya ve margarin hariç ,malzemenin geri kalanını muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişiriyoruz.altını söndürdükten sonra,vanillya,damla sakızı ve margarini ekleyip mikserle çırpıyoruz ve borcama döküyoruz.diğer taraftan çileklerimizi enlemesine doğrayıp üzerine diziyoruz...tart jölemizi de tarifine göre pişiriyoruz(dilerseniz 3-5 çileğin suyunu sıkıp jöleye karıştırabilirsiniz..ve çileklerin üzerine döküyoruz..dolapta soğutup servis yapıyoruz..

                                                                               ''Afiyet Olsun''


Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.078 seconds.