Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Donanım & Hardware > Donanım
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Elveda Abit!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Elveda Abit!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Elveda Abit!
    Gönderim Zamanı: 30-08-2008 Saat 23:47
Elveda Abit!

Abit, yaşadığı ekonomik sıkıntılar ve artık yaptığı işin karlı olmaması sebebiyle anakart işini bırakıyor. Peki geride kalan anakartlara kim destek verecek?

Zamanında Soft Menu ile beraber gelişmiş BIOS ayarları sunan ve sonra da tasarımlarıyla anakart dünyasında saygın bir yer edinen Abit, yaşadığı mali zorluklardan sonra satın alınarak Universal Abit markası olarak yoluna devam etmeye başlamıştı. Fakat firmadan gelen en son açıklamaya göre Abit artık anakart üretmeyecek. Çok ince ayrıntılarla sağlanan katma değerlerin maliyetleri artırdığı ama kar oranlarını düşürdüğü şu dönemlerde firmanın bir şekilde yaşayacağı ve farklı işlerle ilgileneceği belirtiliyor.

USI tarafından Mayıs 2006'da satın alınan Abit, bundan sonra tüketici elektroniği tarafından yaşayan bir marka olabilir. Anakartlarda verilen 3 yıllık garanti ise, garanti süreleri bitene kadar verilmeye devam edecek.
 

 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.