Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > Programlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Registry Fix 7.0
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Registry Fix 7.0

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Registry Fix 7.0
    Gönderim Zamanı: 26-08-2008 Saat 19:48
 
 
Registry Fix ile, çok başarılı sonuçlar elde ederek bilgisayarınızdaki problemin ne olduğunu tam olarak saptayabilirsiniz. Bunun için Windows’un registry dediğimiz kayıt girdilerini ve kısayolları kontrol ediyor ve sorunun kaynağını başarılı bir şekilde, yüksek doğruluk oranıyla saptıyor. Bu inceleme sonucunu çok geniş bir şekilde raporlayarak size sunuyor. Sonuçta ise, hataları ister tek tek, ister belirli bir hata grubundaki tüm hataları ya da tüm hataları bir anda düzeltmesini isteyebilirsiniz. Kırılmış bir girdiyi isterseniz silebilir, eğer mümkünse tamir edebilir ya da elle düzenleyebilirsiniz.
Tarama sonucunda bir backup, yani yedek oluşturur, böylece eğer bir hata yaparsanız kolay bir şekilde eski çalışan ayarlara geri dönebilirsiniz.


Registry Fix can Restore & Clean Up Windows Registry Files, Win32, Svchost.exe, Internet Explorer, EXE errors, Repair DLL Error Messages and Fix General Protection Fault Errors. Does your PC crash, is your system running slow or are you receiving regular error messages, Iexplore, or System32 messages? This program will scan your system registry and hard drive for invalid dll, svchost, file references, system references, javascript errors, activex errors, and outlook express errors for free. These invalid references cause system instability, PC errors, constant crashes, and general system slowdowns.

Download


 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.188 Saniyede Yüklendi.