Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Zorlu Nisan!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Zorlu Nisan!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
savage_team Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-01-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 291
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı savage_team Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zorlu Nisan!
    Gönderim Zamanı: 07-04-2008 Saat 14:52

Zorlu Nisan!Zorlu%20Nisan!

Şampiyonluk mücadelesinde Turkcell Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde 2. durumda bulunan Galatasaray'ı, Nisan ayı içinde zorlu bir maç periyodu bekliyor.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın istifası nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan sarı-kırmızılı ekip, hafta sonunda kendi sahasında Trabzonspor ile zorlu bir maç yapacak. ''Cim bom'', bu karşılaşmanın hemen ardından hafta içinde yine Ali Sami Yen Stadı'nda Gençlerbirliği ile Fortis Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında 1-0'lık mağlubiyetin rövanşına çıkacak.

Galatasaray, zorlu kupa mücadelesi sonrasında 3 büyüklere karşı henüz mağlubiyeti bulunmayan, ayrıca Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı kendi sahasında yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

-NİSAN DEV DERBİ İLE BİTECEK-

Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra ezeli rakibi Fenerbahçe ile ligin en önemli ve zor karşılaşmasına çıkacak.

Sarı-kırmızılı ekip, şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan bu karşılaşmanın ardından Mayıs ayı başında Sivasspor ile deplasmanda oynayacak.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.146 Saniyede Yüklendi.