Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Oyun > Oyun Hileleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - prınce of persıa t2t de zorlananlar ıcın
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

prınce of persıa t2t de zorlananlar ıcın

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: prınce of persıa t2t de zorlananlar ıcın
    Gönderim Zamanı: 08-03-2006 Saat 04:29
Bu dev yaratığı saldırarak öldürmemiz imkansız. İlk olarak onu kör etmeliyiz. Arenayı incelerseniz kenarda tırmanılabilecek noktalar olduğunu göreceksiniz. Izgaraya tutunun, sağa atlayın balkona ulaşıp, tekrar ızgaraya ve yukarıdaki tahta platforma ulaşın. Tahta platformun ucuna geldiğinizde devin üzerine atlamayın, “E” tuşuna basın. Havada tam doğru zamanda tuşa basarsanız ilk vuruşu yapacaksınız. Hemen akabinde iki kere daha doğru zamanda tuşa basmanız halinde bir gözünü kör edeceksiniz.

Şimdi yine aynı şekilde ikinci gözünü kör edeceğiz, ancak bu sefer aynı tahta platforma değil biraz daha yan tarafta bulunan diğer platforma çıkacağız. Kalastan balkona, balkondan ızgaraya ve ızgaradan da yeni tahta platforma çıkın. Yine platformun sonuna gelin ve “E” tuşuna basıp deve atlayın. Üç defa doğru zamanda tuşa basarsak dev tamamıyla kör oluyor.

2. Aşama:

Bu sefer işimiz biraz daha basit. Dev artık kör oldu ve rasgele kılıcını savuruyor. Etrafından dolaşıp arkasına geçin. Tüm gücünüzle ayağına arkadan saldırın. Gücü iyice azaldığında, vurmakta olduğunuz ayağını kaldıracak. Hemen diğer ayağına vurun ve diz çökmesini sağlayın. Şimdi üzerine atlayacak ve üç kere tuşa doğru zamanda basmanız halinde devi alt edeceksiniz.


dedığım gıbı umarım yardımcı olabılmısımdır saygılar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.