Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > Chat & Msn Programları
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
hackers_kral Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 676
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı hackers_kral Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
    Gönderim Zamanı: 27-11-2007 Saat 21:21
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
 
Hesabınızı   kapatmak  istiyorsanız aşagıdaki işlemleri uygulamanız yeterli olacaktır.
 
Önce http://account.live.com/?mkt=tr-tr adresine gidin, kapatmak istediğiniz hesap ile oturum açın. Aşağıdaki pencere açılacaktır. (Resimleri büyük görmek için üzerine tıklayın)

 

Çizdiğim okla gösterildiği gibi, "Ayarlar" sekmesine tıklayın. Ve açılan sayfada, aşağıdaki resimde okla gösterdiğim gibi "Hesabınızı kapatın"ı seçin. Ve sonra çıkan adımları uygulayın.

 

 

Aşağı kısım eskiden kapatma işleminin nasıl yapıldığını anlatıyor. Eğer oradan takip etmek isterseniz, sizi tekrar yukarıdaki sayfalara yönlendirecek.

 

BU adrese giriniz ve işlemleri yapınız

 

https://accountservices.passport.net/Custom...10&lc=1055&sl=1

 

 

 

Bu tarih itibariyle MSN-Hotmail böyle diyor:

"Note: When you permanently remove Passport Network credentials associated with an MSN Hotmail account, you can't reuse your sign-in name for 30 days. After 30 days, anyone can reuse the name. Limited accounts (An account that allows you to sign in to some sites or services on the Passport Network, without requiring you to provide a valid e-mail address or account information.) , and accounts opened with e-mail addresses other than Hotmail can have their sign-in names reused immediately."

Özetle:
Eğer MSN Hotmail hesabınızı kapatmayı seçerseniz, oturum açma adınızı 30 gün sonra yeniden kullanamazsınız. 30 günden sonra herhangi biri bu oturum açma adını yeniden alabilir. Kısıtlı hesaplar (Passport Network'teki bazı hizmetlerde ve bazı sitelerde oturum açabilmeyi sağlayan hesaplar, geçerli email adresi gerekmeden açılan hesaplar, email doğrulama işleminden geçmemiş hesaplar) ve Hotmail dışındaki email ile açılmış olan hesaplar oturum açma adlarını anında yeniden kullanabilirler.
 
   

Düzenleyen hackers_kral - 27-11-2007 Saat 21:27
Yukarı Dön
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30-11-2007 Saat 22:47
 teşekkürler paylaşım için
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.178 Saniyede Yüklendi.