Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Galatasaray'dan Mellberg bombası
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Galatasaray'dan Mellberg bombası

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Galatasaray'dan Mellberg bombası
    Gönderim Zamanı: 16-11-2007 Saat 03:06
 
İsveçli oyuncunun A. Villa ile sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluğu, UEFA'da da başarılı olmayı hedefleyen Galatasaray yönetimi, ocak ayındaki ara transfer döneminde takıma yeni takviyeler yapmayı planlıyor.

Özellikle son haftalarda ligde ve UEFA Kupası'nda yaşanan kötü sonuçların ardından harekete geçen yönetim, Teknik Direktör Feldkamp'ın istediği doğrultusunda transfer çalışmalarına erken başlayacak.

Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile yardımcısı Haldun Üstünel ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Feldkamp'la bir araya gelerek transfer toplantısı yaptıkları öğrenildi.

Alman teknik adamın, bu görüşmede, "Takıma takviye gerekiyor. İyi bir kaleci, stoper, sağ kanat ve forvet oyuncusuna ihtiyacım var. Eğer bu transferleri yaparsak daha güçlü bir takım oluruz ve hedeflerimize ulaşırız." dediği öğrenildi.

İlk isim Aston Villalı Mellberg
Birçok ismin gündeme geldiği toplantıda Adnan Polat'ın, "Siz hiç merak etmeyin. Biz gerekli takviyeleri yapmak için çalışmalara başlayacağız." dediği ifade edildi.

Feldkamp'ın ayrıca Polat'tan, Barış gibi genç ve kaliteli oyuncu bulmasını istediği, Polat'ın da, "Kendi yıldızını kendin bul" diyerek Alman hocaya tam yetki verdiği ifade edildi.

Sezon başında yapılan Lincoln, Linderoth ve Nonda gibi oyuncuların transferinde etkili rol üstlenen Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in bu görüşmeden sonra oyuncu arayışlarına başladığı bildirildi.

Mellberg bombası
Galatasaray Yönetim Kurulu toplantısından devre arasında 2 transfer kararı çıktı. Teknik patron Feldkamp'ın isteği üzerine bir stoper ve bir de kaleci ocak ayında takıma kazandırılacak. Stoper için öne çıkım isim ise Linderoth'un ülkesinden, İsveç Milli Takımı ve Aston Villa savunmasında oynayan Olof Mellberg.
     
Uluslararası tecrübeye sahip Mellberg'in isminin öne çıkmasında Linderoth'la aynı ülkeden olması rol oynadı 7 yıldır Aston Villa forması giyen 30 yaşındaki futbolcunun, Ada basınına takımdan ayrılabileceğini açıklaması transfer için avantaj olarak görülüyor.
     
İsveçli oyuncunun sezon sonunda serbest kalacak olması nedeniyle Aston Villa bonservis ücreti almak için ocak ayında bu transfere yeşil ışık yakabilir.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.143 Saniyede Yüklendi.