Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Magazin Haberleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Yeliz Çok Mutlu!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Yeliz Çok Mutlu!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
eren_tufekci Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 03-05-2007
Konum: İstanbul
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 102
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı eren_tufekci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yeliz Çok Mutlu!
    Gönderim Zamanı: 11-07-2007 Saat 03:18
 15 YILLIK SESSİZLİĞİNİ 'HAYKIRDIM SESSİZCE' ALBÜMÜYLE BOZAN YELİZ'İN, HAYATINDA İLK KEZ BİR KLİBİ OLDU!

Yeliz, 15 yıl önce müzik dünyasından sessizce uzaklaşmış ve kendi dünyasına çekilmişti. Aradan geçen yıllar Yeliz'e hiç bir şey kaybettirmedi. Ne sesinden ne de fiziğinden. Prodüktörlüğünü Özgür Aras'ın yaptığı 'Haykırdım Sessizce' albümünün süpervizörlüğünü de Yonca Evcimik ile Özgür Aras üstlendi. İlk klip çalışması ise sözü-müziği Tamer Gürsoy' a ait 'Ağla Kalbim'e yapıldı. Bugüne kadar tek bir klip çalışmasına dahi imza atmayan Yeliz, '15 yıl için de hep yapılan albümleri dinledim. Hep klipleri izledim. Bu çalışmalar esnasın da o kadar heyecanlıydım ki, çünkü hayatım da ilk kez böyle bir çalışma yaptım. Sanki bugün yeniden doğdum. Çok heyecanlıyım. Asla anlatılamayacak özel bir duygu' diyor.
< ="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" =text/>  


Son günler de müzik dünyasında yaşanan 'Bakkal müziği' tartışmalarını uzaktan izlediğini söyleyen Yeliz, '15 yıl müziğe ara vermiş bir insan olarak yaptığımız bu işin ne kadar kıymetli ve değerli olduğunu anladım. Şu anda yaşanan saçma polimikler beni o kadar çok üzüyor ki, keşke herkes birbirine destek olsa. Biliyorum ki küçücük bir ara bile verseler müziğin kıymetini daha iyi anlayacaklar. Hiç kimse hiç kimseye ses yükseltmeyecek ve herkes birbirine saygı gösterecek. Bu gençlere bir ders gerek' diyerek gençlerin biraz daha dikkatli konuşmalarını belirtiyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.