Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Magazin Haberleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Deniz Akkaya 'hacı' olacak
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Deniz Akkaya 'hacı' olacak

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Deniz Akkaya 'hacı' olacak
    Gönderim Zamanı: 20-11-2006 Saat 03:09
 
Kadir Gecesi'nde yaptığı 7 türbe gezintisiyle gündeme gelen manken Deniz Akkaya, hacca gitmek istediğini belirterek şöyle konuştu: "Gitmek istiyorum ama bir kadının hacca gitmesi için yanında ailesinden bir erkeğin olması lazım. Bunun için önce babamı kandırmam gerek."

Babasını ikna ederse hacca gitmek istiyor

Geçen ramazanda ilk kez oruç tutup, Kadir Gecesi'nde yedi türbe gezmesiyle dikkat çeken Deniz Akkaya, bu kez de konuk olduğu bir TV programında ilginç açıklamalar yaptı. Camiye gitmesini, camiye giderken eşofman giymesini eleştirenlere ateş püsküren Akkaya, "Eşofman giyilmez diye bir kural yok. Ben içimden geldiği gibi ibadetimi yapmak istedim" dedi. "Hacca da gidecek misiniz" sorusuna ise Akkaya "Şimdi değil, biraz vakti var. Bir kadının hacca gitmesi için yanında ailesinden bir erkeğin olması lazım. Tek başınıza gidemiyorsunuz. Ailenizden birinci derecede yakın bir erkeğin yanınızda olması gerekiyor. Babam da bu aralar hacca gitmeyi düşünmüyor. Önce babamı kandırmam gerek" yanıtı verdi.

Özlem AVCI/SABAH

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.