Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Basketbol
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Potada, Beşiktaş-G.Saray derbisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Potada, Beşiktaş-G.Saray derbisi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Potada, Beşiktaş-G.Saray derbisi
    Gönderim Zamanı: 11-11-2006 Saat 00:58
 BJK Akatlar Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak derbi maç NTV'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş Cola Turka Menajeri Burak Bıyıktay, yaptığı açıklamada, Galatasaray Cafe Crown'ın iyi bir kadroya sahip olduğunu belirterek, ''Rakibimiz bu sezon geçen sezona göre daha iyi yatırım yaptı. Üst sıraları hedefliyorlar. İki takım için de önemli bir maç olacak'' dedi.

Bıyıktay, iyi bir derbi olacağını umut ettiğini ifade ederek, ''Ligde ilk 3 içinde olma hedefimiz için kendi sahamızdaki derbiyi kazanmak zorundayız. ULEB Kupası'nda sakatlığı nedeniyle oynayamayan Thomas da yarın oynayacak. Aynı gün saat 19.00'da futbol maçımız var ama taraftarımızı bu maç öncesi salona bizi desteklemeye davet ediyoruz'' diye konuştu.

Burak Bıyıktay, iki takım arasındaki anlaşma gereği deplasman maçlarında konuk takım taraftarının salona alınmayacağını belirterek, Galatasaray taraftarlarının yarın BJK Akatlar Spor Salonu'na alınmayacağını kaydetti.

GALATASARAY İLK DERBİDE KAZANMAK İSTİYOR
Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Murat Özyer, bu sezonki ilk derbi maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Özyer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın kendi sahasında şampiyonluk adaylarından Efes Pilsen'i yendiğini hatırlatarak, ''Rakibimiz şu anda formda. Kendi salonlarında seyircileriyle birlikte güzel bir atmosfer yaratıyorlar ve çok iyi oynuyorlar. İlk derbi maçımızdan galibiyetle ayrılmak istiyoruz'' dedi.

Bu hafta bazı aksilikler yaşadıklarını ve maça eksik kadroyla hazırlandıklarını vurgulayan Murat Özyer, şöyle devam etti:

''Daha düne kadar 10 kişi idman yapamadık. Burak ve Tufan'ın sakatlıkları vardı. Sakatlığı bulunan Mc Govan da bu hafta hiç idman yapmadı.

Doktorlarımız yetiştirmeye çalışıyorlar ama Mc Govan ve Tolga yarın muhtemelen oynayamayacak. Bu hafta eksik kadroyla çalıştık ama derbi maçın havası farklıdır. Beşiktaş'ı kendi evinde yenmek istiyoruz.'' Özyer, karşılaşmaya Galatasaray seyircisinin tribündeki yerini alamayacak olmasıyla ilgili olarak ise ''Aslında basketboldaki en büyük sorunlardan biri seyirci sıkıntısı. Böyle bir seyirci sıkıntısı olan yerde sadece Beşiktaş-Galatasaray bazına indirgemiyorum, bu tip uygulamayı başka bir şekile çevirmek gerekiyor. Hem kulüpler hem de taraftarlar bazı şeyleri ölçülü yapmalı. Seyircisiz basketbol düşünemiyorum. Umarım gelecek günlerde bütün takımlar seyircileriyle birlikte oynarlar'' dedi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.189 Saniyede Yüklendi.