Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Kartal’ı gençleri uçurdu: 2-1
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Kartal’ı gençleri uçurdu: 2-1

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kartal’ı gençleri uçurdu: 2-1
    Gönderim Zamanı: 25-09-2006 Saat 18:49

Kartal'ı gençleri uçurdu: 2-1

Turkcell Süper Ligi'nde 7. hafta karşılaşmasında BJK İnönü Stadyumu'nda Ankaragücü'nü ağırlayan Beşiktaş karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın 12 .dakikasında Kleberson'un ortasına ceza sahası içinde yükselen Burak kafayla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 5 dakika sonra ise Gökhan Güleç'in ceza sahası içinde vurduğu kafa durumu 2-0'a getirirken Beşiktaş soyunma odasına üstünlükle gitti. 

İkinci yarıda ise ilk yarıya oranla maça hakim olan taraf  Ankaragücü'ydü. Ankara temsilcisi 65. dakikada Ceyhun ile farkı bire indirirken umutlarını arttırdı. Sarı-lacivertliler golden sonra birçok akından yararlanamayınca karşılaşma siyah-beyazlıların 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Öte yandan, Marcio Nobre 83. dakikada kazandığı penaltıyı gole çeviremedi.

MAÇTAN DAKİKALAR
12. dakikada sağ kanattan kazanılan serbest atışı kullanan Kleberson'un ortasında ceza sahasında Burak'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Serkan'ın sağından ağlarla buluştu. 1-0
16. dakikada ceza sahası sağ çaprazından Ali Tandoğan'ın pasında kale önünde topla buluşan Gökhan Güleç'in şutunda kaleci Serkan, tehlikeyi önledi.
17. dakikada sağ kanattan Ali Tandoğan'ın ortasında ceza sahası arka direkte Nobre'nin kafa pasını kale önünde Gökhan Güleç, kafa ile tamamladı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-0
34. dakikada ceza sahası dışından Kleberson'un sert şutunda yerden seken top, az farkla yandan auta çıktı.
45. dakikada ceza sahasında topla buluşan Tita'nın, İbrahim Toraman'ı geçerek çektiği sert şutta top, az farkla üstten auta çıktı.
47. dakikada Beşiktaş'ın yarı alanından atılan topu sağ çizgide yakalayan Burak, rakibini geçtikten sonra ceza alanına girer girmez sert vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Serkan'ın ayaklarından döndü. Dönen topu savunma uzaklaştırdı.
59. dakikada Tita, topla birlikte ceza alanına girmeden uygun durumdaki Ceyhun'u gördü. Bu futbolcunun ceza alanında sol çaprazda şutunda, meşin yuvarlak savunmaya çarparak kornere çıktı.
60. dakikada Ceyhun'un sağdan kullandığı köşe atışında, ceza alanında topla buluşan Agali, kafayla meşin yuvarlağı altıpastaki Emre'ye bıraktı. Bu futbolcu, uygun pozisyonda kötü bir vuruşla topu üstten auta attı.
65. dakikada sol çaprazdan ceza alanına topla giren Ceyhun, sert bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Runje'nin müdahalesine karşın filelere göndererek farkı 1'e indirdi: 2-1.
67. dakikada Ricardinho'nun sağdan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanında topla buluşan Nobre'nin kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kalecide kaldı.
71. dakikada Burak'ın sağdan ortasında, altıpasta kaleci Serkan'ı geçen top Nobre'nin kafasına çarptı ve Sedat'ın önünde kaldı. Bu futbolcu daha sonra meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
82. dakikada Burak'ın sağdan ortasında, top ceza alanında Petkov'un eline çarpınca, hakem Bülent Demirlek penaltı noktasını gösterdi.
83. dakikada penaltı atışını kullanan Nobre'nin vuruşunda, kaleci Serkan meşin yuvarlağı kontrol etti ve Beşiktaş bir golden oldu.
Kalan sürede her iki takımın çabaları da gol getirmeyince, Beşiktaş zorlu mücadeleden 2-1 galip ayrılmasını bildi.

Stat: BJK İnönü
Hakemler: Bülent Demirlek , İsmail Köse , Süleyman Özay 
Beşiktaş: Runje , İbrahim Toraman , Koray ? (Dk. 8 Ali Tandoğan ), Baki , İbrahim Üzülmez , Burak , Kleberson , Delgado , Mehmet  (Dk. 78 Serdar Kurtuluş ), Gökhan Güleç  (Dk. 65 Ricardinho ), Nobre 
Ankaragücü: Serkan , Abdurrahman , Emre , Sedat , Petkov , Da Silva , Aytekin  (Dk. 89 Bebbe ?), Ceyhun , Mustafa  (Dk. 84 Onur ?), Agali  (Dk. 61 Ali ), Tita 
Goller: Dk. 12 Burak, Dk. 17 Gökhan Güleç (Beşiktaş), Dk. 65 Ceyhun (Ankaragücü)
Sarı Kartlar: Dk. 20 Nobre (Beşiktaş), Dk. 35 Emre, Dk. 45 Mustafa, Dk. 89 Abdurrahman, Dk. 90 Ali (Ankaragücü)

Yukarı Dön
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-09-2006 Saat 05:01

arkadaşlar ne varsa gençlerde var bu sıra cogu genç hızlı başladı GALATASARAYDA arda ferhat sabri besiktasta burak gökhan gibi yollarını açmak lazım gençlerin

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.160 Saniyede Yüklendi.