Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Şirketler için özel olarak üretilen pc izleme yazılımı: DeskGate
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Şirketler için özel olarak üretilen pc izleme yazılımı: DeskGate

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Tenzin Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 06-02-2014
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Tenzin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Şirketler için özel olarak üretilen pc izleme yazılımı: DeskGate
    Gönderim Zamanı: 25-08-2017 Saat 16:22
Şirket yöneticileri, çalışanlarının bilgisayarını izlemek ister ise, bu konuda DeskGate pc izleme yazılımına başvurulabilir. Yazılım, deskgate.com adlı site içerisinde satışa çıkarılmıştır. Arzu ettiğiniz takdirde DeskGate satın almadan evvel, demo talebinizi site üzerinden iletebilirsiniz.

DeskGate veri güvenliği sağlamakla görevli bir yazılımdır. Bu yazılım ile birlikte, verileriniz güvence altına alınır. Uzaktan bağlantı yapabilen yazılım, çoklu ekran işleme ve veri hırsızlığına karşı önlemler alma özelliklerini de bünyesinde taşır. Deskgate.com adlı web sitesi içerisinde, DeskGate yazılımının bütün bu özellikleri, detaylı olarak anlatılıyor.

Çalışanlarınız gün içerisinde hangi web sitelerine giriyor sorusunun yanıtını DeskGate yazılımı sayesinde alabileceksiniz.
DeskGate adlı yazılım, network trafiğini detaylı bir şekilde ortaya koyar. Çalışanlarınızın internette girdiği siteler, bu sitelerde geçirdiği zaman, yazılım sayesinde ayrıntılı bir biçimde belli olacaktır.
Böylece personellerinizin iş dışında başka şeylere zaman harcamasını önleme şansı bulabilirsiniz.

DeskGate yazılımının ön plana çıkan en önemli özelliği veri güvenliği sağlamasıdır. Bankalar, ordu ve devlet dairelerinde bu yazılım kullanılmaktadır. Verilerinizi güvence altına almak, siber saldırılara karşı korunmak adına, siz de mutlaka DeskGate tercihinde bulunun.

DeskGate hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak isterseniz,
Web sayfası: www.deskgate.com
İrtibat numarası: 0216 388 6635
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.146 Saniyede Yüklendi.