Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Fenerbahçe 5 Konyaspor 0
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Fenerbahçe 5 Konyaspor 0

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
GentLemaN Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye


Kayıt Tarihi: 11-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 156
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GentLemaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Fenerbahçe 5 Konyaspor 0
    Gönderim Zamanı: 12-03-2006 Saat 08:41
FENERBAHCE REPUBLİC..
EMEGE SAYGIYI UNUTMAYALIM BİR TESEKKURU COK GÖRMEYELİM..UNUTMAYINKI UFACIK BİR TEŞEKKÜR BİZİM AZMİMİZİ ARTTIRCAK DAHA ÇOK PAYLAŞIMI SAGLIYACAKTIR..
Yukarı Dön
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12-03-2006 Saat 06:05

Turkcell Süper Ligi’nin 25. haftasında kendi evinde Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Takımımız rakibini kendi evimizde 5-0 mağlup etti.

Maçın ilk dakikalarında iki takımda karşılaşmaya karşılıklı paslarla başladı. Takımımız maçın ilerleyen dakikalarında karşılaşmanın kontrolünü eline aldı. 16. dakikada Alex’in şık pasında topla ceza sahasında buluşan Anelka, kalecinin müdahalesinden yararlanamadı. Bu pozisyondan iki dakika sonra Appiah’ın ceza sahası sağ çaprazından yaptığı vuruş kalecide kaldı. Takımımız bulduğu pozisyonları 37. dakikada Alex’in pasında topla buluşan Anelka, rakip kaleye çektiği sert şutu gole dönüştürdü ve takımımızın ilk golünü attı ve durum 1-0 oldu. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi: 1-0

İkinci yarıda Fenerbahçemiz daha etkili bir başlangıç yaptı. 47. dakikada karşılaşmanın ikinci yarısında Anelka’nın yerine oyuna giren Nobre Tuncay’ın pasını değerlendirdi ve takımımızın ikinci golünü attı ve durum 2-0 oldu.
Bu dakikadan sonra oyunu iyice kendi istediği yöne çeviren takımımız 55. dakikada Nobre ceza sahası içinde kafa ile yaptığı aşırtma vuruş Önder’in ayaklarında kaldı. Önder’in yaptığı vuruş takımımızı 3-0 öne geçirdi.
Takımımız üçüncü golün ardından rakip üzerinde baskısını daha da arttırdı ve art arda pozisyonlar bulmaya başladı.
82. dakikada
Ümit’in sol kanatatn ceza sahasına yaptığı ortada defansın karşıladığı topu penaltı noktası üzerinde önünde bulan Appiah, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımımız 4-0 öne geçti.  
Takımımız 90+2 ‘de Alex’in pasını iyi değerlendiren Nobre’nin golü karşılaşmanın skorunu belirledi 5-0.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.158 Saniyede Yüklendi.