Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > Programlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Cute FTP Professional 8.0.7 Build
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Cute FTP Professional 8.0.7 Build

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Cute FTP Professional 8.0.7 Build
    Gönderim Zamanı: 13-08-2008 Saat 22:15
Cute%20FTP%20Professional%208.0.7%20Build%20%28dünyaca%20ünlü%20File%20Transfer%20Protocol%20%28FTP%29%20yazılımıdır%29
Tanıtım:
CuteFTP Professional, dünyaca ünlü File Transfer Protocol (FTP) yazılımıdır. Her türlü verilerinizi, dosyalarınızı, dökümanlarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde sunucunuza transfer (upload/download) edebilmeniz için geliştirilmiş olan CuteFTP Professional, kuşkusuz lider dosya transferi programıdır. Hızlı, güvenli ve kolay! Bünyesinde barındırdığı HTML editörü ile her an *.HTML, *.HTM, *.ASP, *.PHP vb. dosyalarınızı düzenleyebilirsiniz. CuteFTP Professional, zamanlama (Scheduling) özelliğine de sahiptir. Bunun yanı sıra SSL, SSH2 ve S/Key şifreleme özelliği ile yüksek güvenlik sağlayabilirsiniz. Kolay kullanımı ve şık arayüzü ile hiçbir zorluk çekmeden programı kullanabileceksiniz. Programın bu sürümünde klavye doğrulama özelliği eklenmiştir.

CuteFTP Professional is a software tool for transferring files between your PC and remote computers anywhere on the Internet, securely and efficiently, over multiple Internet protocols. Its built-in Connection Wizard will walk you through connecting to an FTP site in seconds and its user-friendly interface will have you transferring files in no time, even if you are a beginner. Whether publishing a Web page, downloading the latest digital images, software and music or transferring high-volume files between branch offices.
CuteFTP Professional provides simple yet powerful tools for tackling the complex challenges of data management and helps achieve HIPAA, GLBA and Sarbanes-Oxley compliance.


http://rapidshare.com/files/54317623/Cute_FTP_Professional_8.0.7_Build_FULL_TURK.rar
 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.188 Saniyede Yüklendi.