Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - CeBIT Bilişim Eurasia
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

CeBIT Bilişim Eurasia

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: CeBIT Bilişim Eurasia
    Gönderim Zamanı: 04-10-2007 Saat 22:53
 CeBIT Bilişim Eurasia Fuarında büyüklere oyuncaklar teması ile tasarlanan ve içinde çeşitli model uçak ile helikopterlerin satıldığı stand, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Fuarda stand açan www.buyuklereoyuncaklar.com internet sitesi, burada sattığı model uçak ve benzeri cihazlarla ilgi topladı. Firma yetkilileri, fuarda teknoloji ağırlıklı ürünlerin fazla olduğunu, kendilerinin de böyle bir stand ile yetişkinlere çocukluklarını yeniden yaşatmayı istediklerini söyledi.

Fiyatları 20 YTL ile bin 500 YTL arasında değişen model ürünlere müşterilen yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan yetkililer, ''içinizdeki çocuğa özel hediyeler'' sloganı ile satışa sundukları helikopter, otomobil, uçak ve buhar makinelerinin yedek parçalarının da temin edilebildiğini kaydetti.

Netsis'in 2008'de kullanıma sunacağı REDCODE kod adlı çözümü, anlayabilen, öğrenebilen, çıkarsama yaparak öneri getirebilen, kullanıcının interaktif katılımıyla eğilimlere göre sosyalleşebilen, insan zekasına yakın zeki ERP'yi tanıttı. Netsis'in standında lojistik, perakende, üretim, turizm ve otelcilik sektörlerine özel uygulamalar da ziyaretçilere sunuldu.

Turkcell grubu şirketi olan Turkkule Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. de fuarda işletmecilerin operasyonlarını gerçekleştirebilmeleri için kule, sistem odası için uygun bir alan ve enerji gibi çözümlerini ziyaretçilere ve iş dünyasına tanıttı.

Türkiye çapında 3 bin 400 adet kulesi bulunan Turkkule, Turkcell başta olmak üzere diğer operatörlere ve radyo televizyon şirketleri ile kablosuz yayın yapan tüm şirketler için altyapı hizmeti sağlıyor.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.