Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Bu ne pişkinlik!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Bu ne pişkinlik!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bu ne pişkinlik!
    Gönderim Zamanı: 17-04-2006 Saat 04:24
  • Fenerbahçe lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın
  • Bu ne pişkinlik!

    Turkcell Süper Ligi'nde dün Manisa'da oynanan Vestel Manisaspor-Fenerbahçe maçının bitiminde Fenerbahçe aleyhine yaptığı anonsla bir anda Fenerbahçe tribünlerinin savaş alanına dönmesine neden olan animasyon grubu koordinatörü Ersin Otazca (20), Fenerbahçelilere hakaret etmediğini belirtti.

    Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Vestel Manisaspor'un lider Fenerbahçe karşısında 5-3'lük skorla kazandığı maçın ardından, Sarı-lacivertli takım aleyhine anons yapan Ersin Otazca, bir anda Fenerbahçe taraftarlarının bulunduğu tribünlerin karışmasına neden olmuştu.

    Adeta savaş alanına dönen stadyumda, Fenerbahçeliler koltukları sökerek sahaya fırlatmış, olaya müdahele eden polis memurlarından 8 kişi ve 12 Fenerbahçe taraftarı yaralanmıştı.

    Fenerbahçe taraftarlarını kışkırtmakla suçlanan Süper Star Şov Grubu Koordinatörü, polis tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Geceyi nezarette geçiren Ersin Otazca bu sabah avukatıyla birlikte polis karakolunda ifade verdi. Adliyeye götürülmek üzere çıkarılan Ersin Otazca'ya bir grup Manisalı tepki gösterdi.

    "Kötü amacım yoktu"

    Ersin Otazca'nun polise verdiği ilk ifadede, "Maç bitmişti. Ben sahada dans eden kızlar için müzik çalarken kravatlı düzgün giyimli iki kişi bana (Fenerbahçe olamazsın şampiyon) sözlerini okumamı istedi. Ben de söyledim hiçbir kötü amacım yoktu. O sırada kızlar da gösteri yapıyordu" dediği öğrenildi.

    Ayrıca, Fenerbahçe taraftarlarına kesinlikle hakaret etmediğini, galibiyetin sevinciyle Manisalı taraftarlara eşlik ettiğini, çıkan olaylardan dolayı üzgün olduğunu ifade ettiği öğrenildi.

    Halkı galeyana getirmek, infial oluşturmak ve olaylara sebebiyet vermek iddiasıyla hakkında işlem yapılacağı öğrenilen Ersin Otazca'nun savcılıkta ifade verme işlemi devam ediyor.

    Öte yandan, Ege Bölgesi'nde hemen hemen her önemli maçta statlarda dans grubu ile birlikte gösteri yapan Süper Star Şov Grubu'nun İzmir'de büroları olduğu ve Fortis Türkiye Kupası Denizlispor-Fenerbahçe maçında Denizli Atatürk Stadı'nda gösteri yaptıkları öğrenildi. Grubun ayrıca maç başına bir milyar lira ücret aldıkları bildirildi.

    Olaylarla ilgili açıklama yapan Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk, "Çok güzel başlayıp çok güzel biten bir maç izledik. Maç sonrasında yenen yenilen sonuca razı olarak sahayı terk ediyordu. Yapılan bir anons sonrasında istenmeyen olaylar yaşandı. Olayın müsebbibi olan şov grubunun organizatörü yakalandı. Çok üzgünüz. Olmaması gereken olaylardı, tek tesellimiz can kaybının yaşanmaması" dedi.

    Yukarı Dön
     Yanıt Yaz Yanıt Yaz

    Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



    Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.