Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ’Ayrılmayı hiç düşünmedim’
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

’Ayrılmayı hiç düşünmedim’

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ’Ayrılmayı hiç düşünmedim’
    Gönderim Zamanı: 25-03-2006 Saat 00:03

Trabzonspor'un Kaptanı Fatih Tekke, yaşadığı üzücü olaylardan dolayı bordo-mavili takımdan ayrılmayı hiçbir zaman düşünmediğini belirterek, "Zaten o dönemde malum olaylar olmuştu. Yönetim de yeni gelmişti. İyi bir zamanlama değildi" dedi.


İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kaptan Fatih Tekke, yaşadığı üzücü olaylar nedeniyle çok zor günler geçirdiğini ifade ederek, "Canımın sıkıldığı çok zamanlar oldu. Ama bu olaylardan dolayı Trabzonspor'dan ayrılmayı hiçbir zaman düşünmedim. Sezon başında iyi teklifler vardı. Bunları gündeme getirmedik. Ara transferde gelen tekliften çok daha iyi 3-4 teklif geldi. Ara transfer döneminde de çok iyi bir teklif yapıldı. Bu kiralık teklifiydi. İyi bir teklifti. O teklifi başkanımızla oturduk, konuştuk ve kalmamızın daha doğru olacağına karar verdik. Neticesinde burdayız. Takımımızın başarısı için ter döküyoruz. Zaten o dönemde malum olaylar olmuştu. Yönetim de yeni gelmişti. İyi bir zamanlama değildi" diye konuştu.


Gökdeniz Karadeniz ile bir problemi olmadığını ve yaşanan olaylardan çok zarar gördüklerini kaydeden Fatih Tekke, "Olaydan başlı başına çok zararlı çıktık. Biz manevi olarak çok üzüldük, yıkıldık. Ama bu olaylarda Fatih ve Gökdeniz'in zerre kadar suçu ve hatası yoktur. Bunu herkes bilsin. Bu olay artık kapanmıştır. Sadece sıkıntımız, Gökdeniz 6 aydır oynamıyor ve ben de sakatlıktan yeni çıktım. Takım genelinde bir uyumsuzluğumuz var. Onu aşmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki 3 maçı kazanırsak 3.'lük koltuğuna otururuz diye düşünüyorum" dedi.


"FATİH'İ FATİH TEKKE YAPAN TRABZONSPOR'DUR"
"Fatih'i Fatih Tekke yapan Trabzonspor'dur. Avrupa'da iyi bir takıma gideceksem bu Trabzonspor'dan olacak" diyen Fatih Tekke, "Şampiyonluk kupasını kaldırmak benim için çok önemli. Trabzonspor haricinde Türkiye'de bir takımda oynamak istemiyorum. Öyle bir hedefim de yok. Benim bir misyonum var. Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak ve Avrupa'ya iyi bir takıma transfer olarak orada Türkiye'yi ve Trabzonspor'u başarıyla temsil etmek. Bu tür transfer haberleri bizim en önemli sıkıntımız. Çok iyi giden yönetim ve futbolcu arasındaki diyaloğu bozmak için nifak tohumları ekiyoruz gibi geliyor bana" ifadelerini kullandı.


Geçmişte birileri tarafından 3-5 defa şampiyonluklarının engellendiğini, bunu kendilerinin de yaşadığını iddia eden Fatih Tekke, "Asıl sıkıntı bence şu. Her sene şampiyonluk parolasıyla çıkıyoruz. Bizim takım en kötü halinde bile 3. olabilecek bir takım. Arkadaşlara bazen bu formayı başka birşey giydirsen 3. olur diyorum. Biz her sene, şampiyon olacağız diyoruz, acele ediyoruz. Başarı bir sonuç olmamalı, bir yolculuk olmalı. Allah nasip ederse biz şampiyonluğu yakaladığımız zaman taraftarımız, camiamız Avrupa'da büyük hedefler önümüze koyacaktır. Bence hedefimizi büyük tutmalı, ona göre A'dan Z'ye hazırlanmalıyız. Bütün camia birlik içinde olmalı. Türkiye'de şampiyon olmak zor birşey değil. Yerli yerinde, doğru teşhisli, transfer yapabilsek, sabredebilsek, stadımızda rakibi baskı altına alan ambiansı yakalayabilsek sorun kalmaz. Bunların hepsi bir yolculuk aslında. Seneye de şampiyon olmak için çıkacağız. Ama çok akıllı hareket etmemiz lazım" diye konuştu.


Her futbolcunun bir misyonu olması gerektiğine dikkat çeken Fatih, "Fatih Tekke'nin misyonu, Avrupa'da iyi bir takıma transfer olup çıtayı yükseltmektir. Bu benim için çok önemli. İnsanlar benim ne yapmak istediğimi çok iyi anlamalı. Benim amacım, buradan yeni çıkan Ali Güzeldal'lara, Ergin'lere, Ufukhan'lara ve altyapıdan yetişecek diğer oyunculara hedeflerini daha yukarıda tutmalarını sağlamak, profesyonel düşünmelerine ve yaşamalarına yardımcı olmak ve kendilerini yetiştirmelerinde yol göstermek. Çünkü benim kaybolan yıllarım Trabzonspor'a çıktığım ilk yıllardı. Aynı sıkıntıları onların da yaşamasını istemiyorum. Trabzonspor altyapısında ben forvet arkası serbest oynuyordum. Ama A Takıma çıktığım ilk 2 yıl birçok maçta ön libero oynadım. Orada sıkıntılar oldu. Altay'a gitmeden önceki dönem benim kaybolan yıllarımdı" şeklinde konuştu.


Trabzonspor bayrağını öperek poz veren Fatih Tekke, "Bu bayrağı öpmek ne demek. Bu renkleri kalbimize gömdük" diyerek, Trabzonspor sevgisini vurguladı.

 

Yukarı Dön
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25-03-2006 Saat 03:25
Trabzonspor bayrağını öperek poz veren Fatih Tekke, "Bu bayrağı öpmek ne demek. Bu renkleri kalbimize gömdük" diyerek, Trabzonspor sevgisini vurguladı.
 
AFFERİM ONA İYİ YAPMIŞ
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.227 Saniyede Yüklendi.