Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Aslan 6 eksikle Denizli’de!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Aslan 6 eksikle Denizli’de!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Aslan 6 eksikle Denizli’de!
    Gönderim Zamanı: 25-03-2006 Saat 05:11

Turkcell Süper Ligi'nin 27. haftasında yarın Denizlispor ile karşılaşacak Galatasaray, bugün akşam saatlerinde özel uçakla Denizli'ye geldi.

Kafile, Çardak Havalimanı'nda bir grup taraftar tarafından coşkuyla karşılandı. Taraftarlar, futbolculara yoğun sevgi gösterilerinde bulunurken, yaşanan izdiham nedeniyle futbolcular zor anlar yaşadı. Taraftarlar, Teknik Direktör Eric Gerets ve futbolculara sarı kırmızılı renklerde çiçek verdi.

Babası ile Galatarasay kafilesini karşılamaya gelen 4 yaşındaki Beyza Özturan, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Futbolcular aprondan çıkabilmek için büyük mücadele verirken, taraftarlar özellikle Hakan Şükür ve Necati Ateş'e yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Kafile başkanlığını yönetici Bülent Tulun'un yaptığı Galatasaray kafilesi, daha sonra otobüsle Pamukkele'ye geçerek Collassae Otel'de kampa girdi.

Cim Bom'da, sakatlıkları bulunan Ümit, Orhan, Saidou, Aydın ve Yalçın'ın yanısıra, sarı kart cezalısı Cihan, Denizlispor maçı kadrosuna alınmadı.

Bu arada ağrıları süren Hasan Şaş ile Song, teknik heyet tarafından maç kadrosuna alınırken, bu oyuncuların durumlarının da maç saatinde belli olacağı açıklandı.

Diğer yandan devre arasında takıma katılan Emre Aşık da 19 kişilik futbolcu kafilesine dahil edildi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.160 Saniyede Yüklendi.